NaslovnicaVijestiJuventus traži zamjenu, Pogba kod Mourinha?!?

Juventus traži zamjenu, Pogba kod Mourinha?!?

Juventus već traži zamjene za Paula Pogbu i Leonarda Bonuccija, otkrio je direktor stare dame Fabio Paratici u intervju za talijanske medije. Kako se već mjesecima piše Pogba je vrlo blizu Manchester Uniteda koji će trebati za Francuza platiti oko 120 milijuna eura, dok je i Bonucci na meti drugog klupa iz Manchestera, a za kojeg nudi Staroj dami 60 milijuna eura.

Pogba kod Mourinha

Direktor Juventusa je spomenuo kako interes za ovu dvojicu igrača postoji: “Svi veliki klubovi znaju da njihovi glavni igrači mogu dobiti primamljive ponude. Tako mi znamo da postoji interes za Pogbu i Bonuccija, te pripremamo moguće zamjene”, nakon toga je opovrgnuo da je Higuain blizu Juventusa: “I Napoli sigurno traži zamjenu za njega. No, Higuain je daleko od nas trenutno. Garantiram vam da nikakvih pregovora nije bilo.”

Pogba se već duže vrijeme seli po najbogatijim klubovima Europe, a glavni kandidati za njegov dolazak su Manchester United i Real Madrid. Prije nekoliko dana pojavila se informacija kako mu Juve nudi 7 milijuna eura po sezoni, ali čini se kako to nije točno ako je vjerovati direktoru Juventusa.

[su_reklama]
Sam Pogba je prije nekoliko dana bio upitan oko prelaska u Manchester, ali on je bio vrlo zagonetan.

Manchester United? Ne znam, vidjet ćemo, kratko je rekao Paul Pogba na dodjeli ESPY-s nagrada ABC-a za sportaša godine.

Pred Francuza su tad stavili dresove Uniteda, Juventusa i Reala te mu rekli da izabere jedan:

“Uzet ću sva tri”, nasmijao se veznjak stare dame.

Ubrzo je sijevnulo i hipotetsko pitanje što bi napravio da ga Jose Mourinho sad pozove u United.

“Ne znam, vidjet ćemo. Trenutačno sam igrač Juventusa i jako sam sretan. Ne znam još gdje ću završiti, ali Juve je moja momčad i tamo se osjećam jako dobro.”

Pogba je prema pisanju engleski mediji sve već dogovorio s crvenim vragovima, te sada čeka samo dogovor klubova, a United će navodno platiti 120 milijuna eura.

A na odlazak u United vjerojatno ga je nagovarao i Zlatan Ibrahimović s kojim je bio na zajedničkoj večeri u Los Angelesu.

[su_reklama]
“Obojica su bili ovdje s obiteljima, no nitko ih nije prepoznao. Ni ja nisam odmah shvatio da je to Pogba jer je imao kapu na glavi”, napisao je Bobby Chinn, vlasnik restorana u kojem su dvije nogometne zvijezde večerale.

Kladionice su također vrlo uvjerene u prelazak sjajnog Francuza u redove crvenih vragova, pa ćete tako u Unibetu za ovaj prelazak ostvariti koeficijent od 1.2o. Podsjećamo da ukoliko se ovaj transfer realizira to bi po svemu sudeći trebao biti najveći transfer u povijesti nogometa. Od drugih opcija prema Unibetu najrealnije su ostanak u Juventusu 4.00 ili odlazak u Real Madrid 11.00.

Paul Pogba United

UPLATI LISTIĆ

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!