NaslovnicaVijestiJuventus u velikim problemima uoči utakmice protiv Bayerna!

Juventus u velikim problemima uoči utakmice protiv Bayerna!

U srijedu navečer ekipa Juventusa gostuje u Munchenu kod Bayerna u revanš susretu osmine finala Lige prvaka. U prvoj utakmici rezultat je bio 2:2, koji Bavarce stavlja u ulogu favorita u revanšu pred svojim navijačima.

Juventus u velikim problemima uoči utakmica protiv Bayerna!

Nakon što se Chelini nije u potpunosti uspio da oporavi od povrede, nova nevolja zadesila je torinski klub. Naime, Paulo Dybala i Claudio Marchisio propustiće utakmicu protiv Bayerna na Allianz Areni.

Italijan je doživio povredu lista na treningu u ponedjeljak i neće putovati sa ekipom u Munchen. S druge strane, najbolji igrač Juventusa ove sezone Dybala, povrijedio je stopalo i njegov izostanak će zaista biti veliki hendikep za Staru damu i sada su im šanse za prolazak u narednu rundu takmičenja svedene na minimum.

Iako je ljekarski tim Juventusa pokušao uraditi sve da Dybalu osposobe po hitnom postupku, u tome nisu uspjeli, pa će Argentinac sigurno propustiti sutrašnji meč, što je potvrdio i klub iz Torina zvaničnim saopštenjem na svojoj web stranici.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Osim njih dvojice, i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je upitan za ovu utakmicu, pošto se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede zadobijene u posljednjoj utakmici Serije A protiv ekipe Sassuoloa.

Utakmica između Bayerna i Juventusa je na programu u srijedu u standardnom UEFA-inom terminu od 20 sati i 45 minuta na Allianz Areni. Prema kladionici bet365 Bayern je veliki favorit u ovom okršaju, jer je kvota na pobjedu Bavaraca samo 1.40, dok za pobjedu Juventusa ona iznosi 8.00. Kvota na neriješen rezultat je 5.00.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!