NaslovnicaVijestiJuventus želi igrača Chelsea

Juventus želi igrača Chelsea

Juventus je u lovu na veznjaka Chelsea, ali to ovaj puta nije Oscar. Nakon što su doveli Dybalu i Mandžukića u Juveu su krenuli tražiti veznjaka koji će loptama hraniti napadače.

cuadrado

Prve želje Allegrija za ojačavanje veznog reda u novoj sezoni bili su Oscar i Isco, ali sada su iz Juventusa potvrdili kako su zainteresirani za drugog igrača Chelsea Kolumbijca Cuadrada.

 

 

Ovaj sjajni Kolumbijac u redove engleskog prvaka stigao je prije samo pola godine i to za 27 milijuna eura plus posudba Salaha u njegov dotadašnji klub Fiorentinu. Ipak Cuadrado se nije najbolje snašao u Londonu, te je upisao tek 12 nastupa bez postignutog pogotka, pa se povratak u Italiju čini kao logično rješenje.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Juventus je ovog igrača želio i prije nekoliko sezona, ali nisu uspjeli uvjeriti Fiorentinu da im ga proda. Sada žele Kolumbijca dovesti na posudbu s mogučnoću otkupa ugovora na kraju sezone.

Guiseppe Marota potvrdio je za Premium Sport da je Juventus zainteresiran dovesti Cuadrada na posudbu.

cuadrado koef

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!