NaslovnicaVijestiJuventusov veznjak se prepirao sa 12-godišnjim dječakom na Instagramu

Juventusov veznjak se prepirao sa 12-godišnjim dječakom na Instagramu

Veliki broj poznatih ličnosti iz svijeta nogometa imaju otvorene profile na društvenim mrežama gdje uglavnom objavljuju fotografije iz svog privatnog života, a često se objavljuju i fotografije sa suigračima. Međutim, neki komuniciraju i sa svojim fanovima, a jedan od nogometaša koji je iskoristio priliku za prepisku sa pratiteljem je Stefano Sturaro, veznjak Juventusa.

juventusov veznjak

Istina, Stefano Sturaro je prepisku vodio sa, vjerovali ili ne, 12-godišnjim dječakom koji inače podržava Napoli. Sturaro i dječak su, pomalo neprijatnu prepisku, vodili na Sturarovom službenom Instagram profilu. Treba priznati, i do sada su se dešavale situacije kada navijači rivalskih ekipa ili ljutiti kladioničari komentarišu sportistima fotografije, doduše u većini slučajeva ostanu uskraćeni za odgovor, ali prava je rijetkost prepiska tipa koju je vodio Sturaro.

AC MILAN PRONAŠAO ZAMJENU ZA DONNARUMMU: U klub stiže zamjena i to kakva!

TEMPERAMENTNI GATTUSO NIJE DUGO IZDRŽAO: U svom stilu prijetio najvećoj zvijezdi kluba koji je odlučio napraviti drastični potez

Naime, pristalica tima koji vodi Maurizio Sarri imao je potrebu porazgovarati sa Sturarom te mu se javio u privatnoj poruci. Nakon toga uslijedila je žestoka rasparava u kojoj se Sturaro nije prezao od grubih riječi. Prepiska je puna uvreda i neprimjernih izjava za jednog profesionalca koji igra u klubu poput Juventusa. Prepisku su objavili talijanski mediji specijalizirani za razotkrivanje takvih pikanterija.

Talijanska Gazzeta piše da je Sturaro nakon provokacija koje je 12-godišnjak uputio nogometašu Juventusa, odgovorio: “Izvini, Gomorra. Sjedi dolje ili ću te posramiti toliko da ćeš plakati tri dana. Idi se igraj sa svojim Pokemonima i prestani me zadirkivati, retarde.”

Zatim, “Idi plači kod svoje majke, prokleto dijete. U stvari, ja sam kući sa tvojom majkom.”. Nije trebalo dugo vremena da Sturaro uvidi kakav je prestup napravio, nedopustiv za profesionalnog nogometaša, te je uputio isprike na svom profilu.

“Često se događa da smo mi igrači vrijeđani na internetu. Trebali bismo to ignorirati, ali koji puta instinkt prevlada, posebno kad se radi o teškim uvredama. To mi se dogodilo s jednim Napoletancem prije par dana. Nisam trebao upasti u tu zamku. Ispričavam se njemu i svima koji se osjećaju pogođenim”, napisao je Sturaro.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!