NaslovnicaVijesti"Kada ne postignem gol za Arsenal, ne mogu da spavam"

“Kada ne postignem gol za Arsenal, ne mogu da spavam”

Krilni igrač Arsenala Alexis Sanchez priznao je da, ukoliko ne uspije postići pogodak za “Topnike”, poslije te utakmice ne spava noćima.

Kada ne postignem gol za Arsenal, ne mogu da spavam

Čileanski reprezentativac se mučio sa formom u posljednje vrijeme, kao i njegovi suigrači. Arsenal je poslije poraza od Barcelone u Ligi prvaka nanizao dva uzastopna poraza u Premier ligi, te tako ugrozio šanse za titulu.
Nakon toga odigrali su neriješeno protiv velikog gradskog rivala Tottenhama, a Sanchez je konačno postigao pogodak.

“Kada ne postižem golove osjećam se krivim, kao da sam izdao cijeli tim”, priznao je Alexis u izjavi za službenu klupsku stranicu.

“Odem kući, ne mogu spavati, i samo mislim o tome kako moram igrati bolje.”

Bivši igrač Barcelone želi nastaviti postizati golove, te pomoći Wengerovom timu da dođe do prve titule prvaka Engleske poslije više od deset godina.

“Uvijek se želim poboljšati i dati apsolutno sve od sebe za moj tim.”

Arsenal zaostaje osam bodova za prvoplasiranim Leicester Cityjem, a preostalo je devet kola u Premier ligi.

Alexis Sanchez je u sjeverni London stigao iz Barcelone u ljeto 2014. godine za 35 miliona funti. Ove sezone je u ukupno 29 odigranih utakmica u dresu “Topnika” postigao 11 golova i podijelio šest asistencija.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!