NaslovnicaVijesti"Kada nema Ronalda, on nije u stanju biti vođa momčadi!"

“Kada nema Ronalda, on nije u stanju biti vođa momčadi!”

Kada nema Ronalda, on nije u stanju biti vođa momčadi!

Cristiano Ronaldo je na produženom odmoru, a španjolski mediji oštro kritiziraju drugu zvijezdu momčadi sa Santigao Bernabeua, desnokrilnog napadača Garetha Balea.

vođa momčadi

Mnogo para, malo muzike. Madridski mediji ponovno su se obrušili na Garetha Balea i njegov, po svim ocjenama, slab dugogodišnji učinak u “kraljevskoj majici”. Inspiraciju za ispaljivanje novih otrovnih strelica bile su slabe partija Velšanina na nedavnoj turneji po SAD. Na četiri prijateljske utakmice, europski prvak nije osjetio slast pobjede, a Baleov učinak je bio – nula golova, nula asistencija.

[su_premierleague]

“Kada nema Cristiana Ronalda, on nije u stanju biti vođa momčadi” – zaključak je ciničnih novinarskih pera.

Pošto su ga mnogi uzeli na zub, uslijedile su detaljne analize Baleovog lika i djela od kada je, kao najveća klupska investicija (došao iz Tottenhama za 101 milijun eura) 2014. stigao na “Santiago Bernabeu”. Od tada, lijevonogi as je za “kraljevski klub” odigrao 150 utakmica na kojima je postigao 68 pogodaka, uz 51 asistenciju. Napravaljena je pedantna računica po kojoj je svaka utakmica koju je Bale odigrao za klub koštala Real basnoslovnih 927.000 eura.

“Dokazat ću da je Manchester United napravio grešku mojom prodajom”

Neymar: Govorio sam Gerardu Piqueu da ne radi to!

FOTO: Evo kako će PSG izgledati sljedeće sezone

Kada se na ukupnu cifru transfer dodaju i zarada igrača, izračunato je da Madriđani ulažu u Velšanina oko 34 milijuna eura godišnje, pa je tako ispalo da je svaki njegov pogodak vrijedan oko dva milionceta, a asistencija 2,7 milijuna. Uključen je i “taksimetar”, tako da je Gareth plaćen po minuti 12.000 eura.

Zbog brojnih ozljeda, u prošloj sezoni je jako malo igrao. “Madridisti” zato s pravom očekuju da će u ovoj konačno opravdati zašto je najveća investicija u povijesti Reala. Međutim, nikome se ne dopada kako je počeo na pripremama, prilično traljavo i nezainteresirano.

Nestrpljivi i razočarani, brojni Realovi navijači nemaju ništa protiv da ga klub proda Mančeseter Unitedu, koji godinama želi angažirati Balea. Vjerojatno bi posao odavno bio završen da “đavoli” žele isplate barem dvije trećine novca koji je Real uložio za velškog kraljevića.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!