NaslovnicaVijestiOdvjetnik otkrio kada će se Dani Alves vratiti u zatvor i njegov...

Odvjetnik otkrio kada će se Dani Alves vratiti u zatvor i njegov sljedeći korak

Dani Alves je i dalje na uvjetnoj slobodi koju je nedavno platio s milijun eura kako bi izašao iz zatvora u Barceloni. Međutim, njegov izlazak iz zatvora ne znači potpuni povratak na slobodu, budući da je sud u Barceloni odredio niz mjera opreza.

Obje putovnice su mu oduzete te je obavezan jednom tjedno dolaziti na sud radi potpisivanja na ročištu, uz zabranu napuštanja državnog područja. List El Español konzultirao je odvjetnika Juana Gonzala Ospinu, koji je otkrio kada će se Alves vratiti u zatvor.

Prema riječima Ospine, sudski postupak može biti dugotrajan, osobito zbog žalbi obrane, žrtve i tužiteljstva. Alves je u veljači osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja, ali ta presuda nije pravomoćna zbog žalbi obrane.

Vrhovni sud pravde Katalonije trenutno razmatra žalbu Alvesovih odvjetnika, proces koji bi trebao trajati oko šest mjeseci, nakon čega slijedi čekanje obavijesti o toj odluci. Nakon toga, izvjesno je da će odvjetnici podnijeti dodatne žalbe pred istim sudom, a Ospina navodi da će zbog svega toga Alves ponovno završiti u zatvoru u roku od 18 do 24 mjeseca.

Ospina je naveo da se od Alvesa očekuje žalba Ustavnom sudu, pa čak i odlazak na Europski sud za ljudska prava. No, prema Ospini, jedno je sigurno i potpuno jasno – nijedna od tih opcija neće ga spriječiti da ponovno ode u zatvor.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!