NaslovnicaVijestiKaka otkrio tko mu je trenutno najdraži mladi igrač

Kaka otkrio tko mu je trenutno najdraži mladi igrač

Legendarni Brazilac Kaka, koji trenutno igra za Orlando City u MLS-u, otkrio je da mu je trenutno najdraži mladi igrač njegov sunarodnjak Neymar.

Kaka otkrio da mu je Neymar najdraži mladi igrač

Neymar iza sebe ima dobru sezonu u dresu Barcelone, postigao je 13 golova, te kreirao čak 88 prilika u La Ligi, a Kaka je pun riječi hvale za krilnog igrača.

“Rekao bih da je Neymar moj omiljeni mladi igrač. Sviđa mi se način na koji igra. On čini da sve izgleda tako lako i uživa igrajući u Barceloni.”

“U reprezentaciji također igra jako dobro. Sada je izbornik Tite vratio reprezentaciju na pravi put. Kvalifikovali su se za Svjetsko prvenstvo na kojem će sigurno biti jedan od favorita.”

Iako mu je tek 25 godina, Neymar je već skupio 77 nastupa za reprezentaciju Brazila, te postigao nevjerovatna 52 gola.

Po svemu sudeći, ove sezone će ostati bez titule prvaka La Lige, s obzirom da najveći rival Real Madrid u posljednje kolo ulazi sa tri boda prednosti i samo u slučaju poraza, te pobjede Barcelone katalonski tim će postati prvak.

Barcelona će ugostiti Eibar na Camp Nouu, dok Real Madrid gostuje Malagi, a obje utakmice su na rasporedu sutra od 19h.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!