NaslovnicaVijestiKaka priznao najveću grešku u svojoj karijeri

Kaka priznao najveću grešku u svojoj karijeri

Bivši brazilski nogometaš Kaka priznao najveću grešku u svojoj karijeri, govoreći o najtežem razdoblju u životu i lošoj suradnji sa jednim od najboljih svjetskih trenera.

Osvajač Zlatne lopte 2007. godine, bivši brazilski nogometaš Kaka osvrnuo se na prelazak iz Milana u Real Madrid istakavši da je to bio najteži period njegovog života.

Kaka je od 2003. do 2009. u dresu italijanskog velikana odigrao 193 utakmice i postigao 70 golova, a onda je odlučio da prihvati ponudu iz Madrida. Posle sezone sa Manuelom Pellegrinijem uslijedila je „paklena“ suradnja sa Joseom Mourinhom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

„Nakon prelaska u Real potpuno sam se izgubio, u Italiji su me svi voljeli, a u Španjolskoj su željeli da odem. Mourinho je bio težak trener za mene, kad sam pomislio da će mi dati šansu to se nije desilo. Nisam mogao da mu dokažem da sam spremam da igram, trenirao sam i molio se da me pusti da igram“, navodi Kaka.

Poslije četiri godine, 85 utakmica i 23 postignuta gola u Španjolskoj vratio se u Milan i u sezoni 2013/14 odigrao 30 utakmica i sedam puta zatresao mrežu.

>> Ovaj čovjek ima svoja pravila: Saznajte šta je radio Neymar dok su njegovi saigrači igrali odlučujuću utakmicu za prvaka Francuske

>> ŠOKANTNI PRIZORI NA TERENIMA U RUSIJI: Medvjed aplaudirao i dodao loptu sucu

„Nisam bio zadovoljan radom sa njim, bio sam srećan kad sam napustio Real i kad je Mourinho rekao da sam jedan od najboljih igrača koje je trenirao.“

Inače, Kaka je posljednji nogometaš koji je uspio da osvoji Zlatnu loptu prije ere dominacije Lionela Messija i Cristiana Ronalda, koji su nakon njega osvojili svih 10 priznanja.

Brazilac je u karijeri osvajao brojne druge individualne nagrade i dostignuća, između ostalih, te 2007. godine je proglašen najboljim igračem svijeta i u izboru FIFA, dvaput je biran za najboljeg igrača sezone u Serie A, bio je najbolji strijelac Lige prvaka 2006/07…

Sa Milanom je osvojio Serie A 2004. i Ligu prvaka 2007. godine, uz europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo, a sa Realom La Ligu 2012. godine. Sa Brazilom je postao svjetski prvak na SP 2002. u Japanu i Južnoj Koreji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!