NaslovnicaVijestiPjaca se vraća u reprezentaciju nakon 5 godina. Evo što on kaže...

Pjaca se vraća u reprezentaciju nakon 5 godina. Evo što on kaže o tome!

Nakon gotovo pet godina, Marko Pjaca (28) vraća se u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Izbornik Zlatko Dalić uključio ga je u popis igrača za nadolazeće kvalifikacijske utakmice protiv Latvije (18. studenoga) i Armenije (21. studenoga).


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pjaca bi tako mogao zaigrati prvi put nakon 15. studenoga 2018. godine kada je sudjelovao u završnici utakmice Lige nacija protiv Španjolske (rezultat 3:2) na stadionu Maksimir. Sadašnji broj njegovih nastupa za reprezentaciju iznosi 24, uz postignuti jedan pogodak. O svojem povratku u nacionalni dres, Pjaca je dao komentar za službenu stranicu Rijeke.

“Čast mi je i, naravno, presretan sam što sam se nakon pet godina vratio u reprezentaciju. Kad sam se vratio u HNL, to je bio jedan od ciljeva, iako vjerojatno nitko nije očekivao da će se sve tako brzo dogoditi. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama u Rijeci, ovo je svojevrsno priznanje meni, ali i cijelom klubu i momčadi za dosadašnje rezultate,” rekao je Pjaca.

“Mnogo sam radio proteklih godina, nadao sam se da ću ponovno dobiti priliku igrati za reprezentaciju. I dolazak u Rijeku išao je u tom smjeru, na kraju je sve što se dogodilo pokazalo pun pogodak. Mi igramo dobro, prvi smo na ljestvici, odlična je atmosfera u klubu i svlačionici i sada je stigao poziv.

Na meni je da na bilo koji način pomognem reprezentaciji i vjerujem da ćemo ostvariti dobre rezultate,” dodao je Pjaca

Kao podsjetnik, tijekom ovog ljeta, Marko Pjaca je okončao suradnju s Juventusom. Neprekidne ozljede su mu onemogućile ostvarenje punog potencijala koji je demonstrirao nakon transfera iz Dinama u Juventus 2016. za iznos od 29.4 milijuna eura. U ovoj sezoni hrvatske nogometne lige, Pjaca je zabilježio sedam nastupa i postigao dva pogotka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!