NaslovnicaVijestiKaka: Volio bih da budem trener ovog kluba

Kaka: Volio bih da budem trener ovog kluba

Svojevremeno najbolji nogometaš svijeta Ricardo Kaka kada završi igračku karijeru planira postati trener i jednog dana s uspjehom voditi Milan kao što to radi Zinedine Zidane u Real Madridu.

trener

Talijanski mediji prenijeli su da bi Brazilac, nakon odlaska iz Orlanda, treći put mogao obuče dres Milana i šest mjeseci kasnije završi karijeru u klubu u kojem se afirmirao.

[su_no1forfootball]

“Nisam još dogovorio gdje ću nastaviti karijeru, ali i dalje se osjećam kao nogometaš. U narednim tjednima donijet ću odluku. Uskoro završavam karijeru, volio bih ostati u nogometu i da budem trener. Da vodim Milan? Zašto ne, Milan je u mom srcu , kao i klubovi za koje sam igrao. Otvoren sam “, rekao je Kaka, izvijestili su talijanski mediji.

Cristiano Ronaldo odgovorio na kritike o slaboj formi

PROCURILI NOVI DRESOVI: Evo u kakvim dresovima bi Hrvatska mogla igrati na Svjetskom prvenstvu

Transfer glasine: Barcelona pronašla alternativu za Coutinha, zvijezda Lyona pojačava španjolskog giganta, Mourinho dovodi igrača Chelseaja

Kaka smatra da je mnogo naučio od Carla Ancelottija i Josea Mourinha, ali da bi volio da slijedi put Zinedinea Zidana.

“Mogao bih prenesem sve što sam naučio od Mourinha i Ancelottija. Ipak, Zidane je jedinstven kao nogometaš i kao trener. Pravi čovjek za tu funkciju”, poručio je Kaka.

Ovaj 35-godišnji Brazilac jedan od četvorice nogometaša koji su osvojili Ligu prvaka (2007), Zlatnu loptu (2007) i Svjetsko prvenstvo (2007).

Karijeru je počeo u Sao Paulu, proslavio se u Milanu, odakle je 2013. godine za tada velikih 67 milijuna eura potpisao za Real, ali zbog povreda nije nastavio s odličnim igrama u Madridu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!