NaslovnicaVijestiKakav gest: United i City zajedno uplaćuju milijun funti žrtvama

Kakav gest: United i City zajedno uplaćuju milijun funti žrtvama

Manchesterski nogometni klubovi United i City saopštili su da će zajedno uplatiti milijun funti u fond za pomoć obiteljima žrtava napada u Manchesteru.

milijun funti

“Mi predstavljamo jedinstven odgovor na ovu tragediju”, rekao je izvršni direktor Manchester Uniteda Ed Woodward.

Fond za pomoć obiteljima osnovao je Crveni križ Velike Britanije poslije napada u Manchesteru u kome su poginule 22 osobe, a 64 povrijeđene. Napad se dogodio u ponedjeljak navečer u dvorani u Manchesteru po završetku koncerta američke pop pjevačice Ariane Grande.

Kako je prenio BBC, do podneva po britanskom vremenu prikupljeno je više od tri milijuna funti. U Velikoj Britaniji danas je održan minutu šutnje za poginule u napadu. Također, pjevačica Ariana Grande ponudila je da plati troškove sahrane porodicama žrtava.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Ariana je kontaktirala porodice poginulih osoba, platit će njihove sahrane”, objavljeno je na Twitteru.

Menadžer nogometaša Manchester Cityja Yaye Tourea, Dmitri Seluk potvrdio je da će Yaya u narednom periodu uplatiti 300.000 funti.

>>Preko Twittera saznao da više nije član momčadi!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!