NaslovnicaVijestiKakav kalibar igrača je potreban Manchester Unitedu u sljedećoj sezoni?

Kakav kalibar igrača je potreban Manchester Unitedu u sljedećoj sezoni?

Kakav kalibar igrača je potreban Manchester Unitedu u sljedećoj sezoni? Roy Keane vjeruje da Manchester United mora pažljivo izabrati karaktere svojih ljetnih pojačanja ovog ljeta.

Kakav kalibar

United ima finale FA kupa protiv Crystal Palace-a na rasporedu i još uvijek imaju šanse za kvalifikacije za Ligu prvaka kako bi spasili tešku sezonu.

Express Sport tvrdi da izvršni potpredsjednik Ed Woodward planira potrošiti ogroman novac na rekonstrukciju momčadi ovog ljeta.

No, Keane, koji je i sam osvojio sedam naslova prvaka i bio klupski kapetan u Unitedu, upozorio je Crvene đavole da moraju pažljivo birati kalibar igrača koje dovode.

“Ako će oni opet dovoditi igrače, onda neka gledaju ono najbolje u njima i njihov karakter, a ono što Unitedu treba je dva ili tri igrača, koji bi i na svoj najlošiji dan mogli izvući dobar rezultat za tim”, rekao je Keane za Beyond The Pitch.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Chelsea će biti jači iduće godine, Arsenal, Manchester City također sa novim menadžerom. Neće postati ništa lakše.”

“Mislim da nemaju dovoljno karakternu momčad, ali to im je potrebno kako bi osvajali titule.”

Nagađanja se povezuju sa Mourinhom, koji bi trebao preuzeti klub sa Old Trafforda ovog ljeta, a Louis van Gaal je pod intenzivnim pritiskom da podnese ostavku od navijača i kritičara.

No, Keane je branio nizozemskog stručnjaka uprkos teškoj sezoni Uniteda.

“Ne bih rekao da imam simpatije za Van Gaala, ali opet ne volim gledati menadžere koji su kritikovani, jer je to težak posao”, dodao je Keane.

“Uvijek će biti teško, čak i za David Moyesa, nakon što je preuzeo od Alexa Fergusona.”

“Tu je bilo nekih dobrih znakova tijekom posljednjih nekoliko mjeseci sa nekim mlađim igračima.”

“Sa puno promjena tijekom posljednje dvije ili tri godine, uvijek je prirodno da će biti i nekih problema u tom postupku.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!