NaslovnicaVijesti(VIDEO) Marcelova majstorija! Brazilac postigao jedan od najljepših golova u svojoj karijeri

(VIDEO) Marcelova majstorija! Brazilac postigao jedan od najljepših golova u svojoj karijeri

Marcelo (34) je postigao vodeći pogodak za Fluminense, koji je pobijedio Flamengo s 4:1 i osvojio prvenstvo Rio de Janeira. Marcelo se vratio u Fluminense nakon kratkog perioda igranja u Olympiakosu. Brazilac je jedan od najboljih lijevih bekova u povijesti nogometa, a započeo je svoju karijeru u Fluminenseu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Marcelo, koji je igrao na svojoj standardnoj poziciji lijevog beka, pronašao se na desnoj strani protivničkog kaznenog prostora. Uslijedio je dribling jednog protivničkog igrača, a drugog je prevario lažnim udarcem, prije nego što je nevjerojatno pogodio u desni kut golmana Santosa. Prema Transfermarktovim podacima, Marcelo je u svojoj karijeri zabio 45 pogodaka, a ovaj je jedan od njegovih najboljih. Također je bio asistent 103 puta.

Marcelo je ostvario najbolje uspjehe u karijeri igrajući za Real Madrid, s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. Ukupno je osvojio 26 velikih trofeja. Također, u utakmici između Fluminensea i Flamenga, dva pogotka postigao je German Cano, a jedan pogodak dodao je Alexsander. Jedini strijelac Flamenga bio je Ayrton Lucas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!