NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru?

Riyad Mahrez otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru?

Nogometaš Leicestera Riyad Mahrez rekao je da bi mogao napustiti redove prvaka Engleske, ali samo u slučaju da stigne ponuda od tri najjača kluba na svijetu. Za sjajnog Alžirca veliku želju da ga dovede pokazao je Arsenal, ali londonski tim nije u rangu madridskog Reala i Barcelone, koji su se ranije dovodili u vezu s Mahrezom i spadaju u sam vrh svjetskog nogometa.

Riyad Mahrez

“Kada ste Brazilac sva pažnja je usmjerena na vas, dođu u madridski Real i prije nego što znaju. Za nas iz manjih nogometnih sredina je to mnogo teže i moramo mnogo više raditi. Igram u Premier ligi, koja je vrhunska, i želim što više ostati ovdje. Ipak, postoje tri kluba na svijetu čija ponuda bi me natjerala da dobro razmislim o odlasku”, rekao je Mahrez za magazin France Football.

Na ostanku igrača koji je prošle sezone upisao 17 golova i 11 asistencija i bio jedan od najzaslužnijih za titulu Premier lige, inzistira menadžer Claudio Ranieri, ali bi loš start sezone mogao natjerati Mahreza da ode u veći tim.

Krilnom nogometašu ugovor s “lisicama” ističe 2019. godine, a cijena Mahreza  se kreće negdje između 35 i 40 milijuna eura.

No, ukoliko vjerujete u povratak Leicestera i osvajanje Premiershipa, kladionica Betfair vam daje izvanredan koeficijent na takvu okladu – čak 51.00, a prvi favorit za osvajanje Premiershipa je Manchester City sa koeficijentom 3.25.

Untitled

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!