NaslovnicaVijestiKako Beckham kažnjava svog najmlađeg sina koji navija za Arsenal

Kako Beckham kažnjava svog najmlađeg sina koji navija za Arsenal

Kako Beckham kažnjava svog najmlađeg sina koji navija za Arsenal. Ako niste bili u potpunosti uvjereni koliko je David Beckham nevjerovatan momak, onda će vas njegov “Ljubav prema igri” dokumentarac na BBC One, koji se prikazivao u utorak navečer, sigurno oduševiti.

Kako Beckham kažnjava svog najmlađeg sina koji navija za Arsenal

Unatoč završavanju svoje karijere prije nekoliko godina, bivša zvijezda Manchester Uniteda je nastavila da koristi svoj utjecaj i moća za velike i dobre stvari.

Njegov posljednji zadatak, da podigne svijest o svom radu za Unicef igrajući fudbalske utakmice na svih sedam kontinenata svijeta, također je otkrio da on može biti potpuno nestašan otac kada mu se pokaže šansa.

Dok je putovao između Antartika i Miamija, Beckham je uspio da nazove svoju porodicu, ali bio je iznenađen da čuje svog najmlađeg sina Romea, koji je ostao budan dugo navečer, kako bi se čuo sa Davidom.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Romeo, koji navija za Arsenal, kada nešto uradi a da mama ne smije saznati da je on kriv, Beckham mu kaže da obavije oko sebe šal od Tottenhama i pjeva njihove navijačke pjesme, da ga otac ne bih rekao mami.

“Ako mi otpjevaš jednu Tottenhamovu pjesmu, kao navijač Arsenala, neću reći tvojoj mami”, našalio se Beckham.

Bivši kapiten Engleske je nekoliko puta osramotio svoje sinove na javnim mrežama, obično sramoti svog najstarijeg sina, Brooklyna.

Ako niste bili u potpunosti uvjeren da je David Beckham nije bio sve-oko neverovatno momak, onda njegova ljubav prema igri dokumentarac na BBC One, koja se prikazivala u utorak navečer, sigurno će vas osvojiti više.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Unatoč završava svoju karijeru prije nekoliko godina, bivši Manchester United zvijezda je nastavio da iskoristi svoj utjecaj i moć za veće dobro.

Njegov posljednji zadatak, da se podigne svijest o svom radu za Unicef igrajući fudbalske utakmice na svih sedam kontinenata svijeta, također otkrio da on može biti potpuno nestašnog oca kada se daju šansu.

Putovanje između Antarktika i Miami, Beckham uspjela da se uklopi u telefonskom razgovoru sa svojom porodicom, ali on je bio iznenađen kada je čuo od svog najmlađeg sina Romeo, koji je ostao do put pored njegovog spavanja, kako bi se govori Davidu.

Romeo, koji podržava Arsenal, je tada rekao je 40-godišnjak koji će morati da pojas iz stih iz poznate Tottenham Chant kako bi zaradili tišini svoga oca.

“Ako ti pevati Tottenham pjesmu za mene, kao navijač Arsenala, neću reći tvoja mama [si još gore],” našalio se Beckham.

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

Bivši kapetan Engleske je vidio sve njegove udarce po prestanku njegova tri sina više puta u prošlosti, obično sramotiš njegov najstariji sin, Brooklyn, na svom Instagram račun.

16-godišnjak, međutim, uvijek uspije svoju leđa, većina nedavno na Božić kada je pokrio otac spava u Quality Street pred snimanje fotografije. Moguće svjesni laskave ugla, Brooklyn li, barem, okrenite ga crna i bijela prije nego što je on dodao je.

https://www.instagram.com/p/_uYJyKxbO-/

16-godišnjak, međutim uspije da čuva svoja leđa.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!