NaslovnicaVijestiKako bi Lyon izgledao danas da nisu prodali vrhunske igrače?

Kako bi Lyon izgledao danas da nisu prodali vrhunske igrače?

Francuska liga je u posljednjih par godina postala predvidljiva, prvak se već unaprijed zna. Od 2012. godine Paris Saint Germain dominira ovom ligom, koju je osvajao tri uzastopna puta.

Teško je i zamisliti da postoji neki klub sa vrhunskim igračima koji bi im se mogao usprotiviti, a Lyon je bio veoma blizu tome prošle sezone. Hubert Fournier je okupio grupu mladih igrača koji su postigli veliki broj golova i igrali veoma uzbudljiv nogomet.

To nas je podsjetilo na period kada su “Les Gonesi” osvojili sedam uzastopnih titula na prelazu u novo stoljeće, ali klubu trenutno i ne ide baš najbolje. Nalaze se na četvrtoj poziciji i teško da će u skorije vrijeme ponoviti poduhvat od prije 10-ak godina.

No, gledajući njihovu historiju i igrače koje su stvorili na Gerlandu, situacija bi danas možda bila drugačija da klub nisu napustile velike zvijezde. Predstavljamo vam kako bi tim Lyona danas izgledao da su u klubu ostali igrači poput Pjanića i Benzeme.

Na golu bi stojao iskusni Hugo Lloris, koji je u Lyonu proveo četiri sjajne sezone, a čak tri puta je bio proglašavan najboljim golmanom lige. Štoperski tandem bi činili Samuel Umtiti i Jeremy Toulalan. Umtiti je bio član prvog tima Lyona od 2011. godine, pa sve do prelaska u Barcelonu prošlog ljeta, dok je Toulalan na Gerlandu proveo pet sezona prije odlaska 2011. godine.

Poziciju desnog beka bi igrao Jallet, koji je u klub stigao iz Paris Saint Germaina, te trenutno igra važnu ulogu u timu. Na lijevom beku bi bio Michel Bastos, koji je u tri i pol sezone u Lyonu odigrao 141 utakmicu i postigao impresivnih 35 golova.

Veznu trojku bi činili Michael Essien, Miralem Pjanić i Yoann Gourcuff, koji su zajedno odigrali preko 340 utakmica u dresu Lyona. Vrh napada bi činio trio Nabil Fekir, Alexandre Lacazette i legendarni Karim Benzema.

Na klupi bi se nalazili: Anthony Lopes, Mapou Yanga-Mbiwa, Maxime Gonalons, Tiago, Clement Grenier, Mathieu Valbuena, Hatem Ben Arfa, Bafetimbi Gomis, Loic Remy, Fred i Anthony Martial.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_1m_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!