NaslovnicaVijestiKako bi napravili ravnotežu u timu, Barcelona u siječnju prodaje šest igrača

Kako bi napravili ravnotežu u timu, Barcelona u siječnju prodaje šest igrača

Sa dogovorom za Philippe Coutinha koji je završen i sada se stvari polako sliježu, Barcelonin fokus će se sada prebaciti na prodaju nekih igrača.

Kako bi napravili

Naknada Brazilca od 145 milijuna funti u kombinaciji sa 105 milijuna funti koje su platili za Ousmane Dembele znači da bi mogli sada početi da zarađuju neke novce od prodaje igrača za plate njihovih zvijezda.

Unatoč impresivnoj formi u 2017/18 – oni su još uvijek neporaženi u La Ligi i Ligi prvaka – postoji niz igrača unutar momčadi koji jednostavnu ne mogu doći na red za prvu postavu. Prodajom tih igrača će donijeti ravnotežu u Barceloni.

[su_no1forfootball]

Španjolski medij Marca je izvjestila da bi u siječnju moglo otići čak šest igrača Barcelone.

Pa, tko su oni?

1. JAVIER MASCHERANO

Argentinski branič će ove zime napustiti Nou Camp zbog činjenice da želi redovnu minutažu uoči Svjetskog prvenstva. Čini se da mu je Kina preferirana destinacija, gdje će također dobiti značajan porast plate, no navodi se da je već možda i realiziran ovaj transfer, jer je Coutinho uzeo njegov broj 14 u Barceloni.

2. RAFINHA

Nakon povratka sa dugotrajen ozljede, čini se da će Brazilac biti prodan, jer nema mjesta u veznom redu Ernesta Valverdea. Celta Vigo ili Premier liga su potencijalne destinacije.

3. ARDA TURAN

Turski krilni igrač je već neko vrijeme na izlaznim vratim i konačno može ispuniti svoju želju i napustiti klub ovog siječnja. Povratak u svoju domovinu je najizgledniji.

[su_watch_live_football]

4. ALEIX VIDAL

Ofanzivni desni bek nije bio u mogućnosti da se probije u prvu momčad, sa Sergiom Robertom i Nelson Semedom koji su prvi izbori na ovim pozicijama. Sevilla bi još jednom mogla iskoristiti priliku da ga dovede u svoje redove.

5. GERARD DEULOFEU

To je bilo čudno pojačanje u to vrijeme i onaj koji se stvarno nije isplatio. Uz Coutinha i Dembelea koje su sada dodali u napad, bivši igrač Evertona stvarno nema šanse za redovnom minutažom. Napoli i Inter su spremni da pošalju ponudu za njega.

6. ANDRE GOMES

Veliko pojačanje koje nije uspjelo. Portugalski internacionalac jednostavno ne odgovara Barceloninom profilu i treba mu novi izazov. Spreman je otići.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!