NaslovnicaVijestiKAKO ĆE IZGLEDATI SASTAV BARCELONE U 2018/19 SEZONI: Nakon potrošenih 115 milijuna...

KAKO ĆE IZGLEDATI SASTAV BARCELONE U 2018/19 SEZONI: Nakon potrošenih 115 milijuna eura, evo kako će Barcelona izgledati!

Kako će izgledati sastav Barcelone u 2018/19 sezoni? Nakon potrošenih 115 milijuna eura, evo kako će Barcelona izgledati! Barcelona je ozbiljno gurnula brod u smislu dovođenja igrača ovog ljeta, nakon što su potpisali brojne mlade zvijezde kako bi poboljšali ukupnu kvalitetu i dubinu svoje momčadi.

KAKO ĆE IZGLEDATI

Sa Ernestom Valverdeom, koji je doveo igrače poput Arthura Mela, Malcoma i Clement Lengleta ovog ljeta, klub se ove godine priprema za dugu i zamornu sezonu.

S obzirom da je Valverde već imao vrlo jaku momčad na raspolaganju prošle godine, Barca sada izgleda samo bolje, jer žele da idu do kraja u svakom mogućem natjecanju ovog puta.

Slijedeći svoju aktivnost na tržištu trnasfera, pogledali smo kako bi Barcin prvi sastav mogao izgledati u novoj sezoni.

[su_bet365_100bonus]

Nastupi Marc-Andre Ter Stegena su prošle godine pokazali svima da je sposoban podnijeti pritisak igranja za Barcelonu, kao i to da je jedan od najboljih vratara na svijetu u ovom trenutku.

Njemački internacionalac je vjerojatno trebao igrati u reprezentaciji ove godine na Svjetskom prvenstvu, dok je pokazao koliko bi mogao biti dobar za Blaugranu prošle sezone.

Bilo bi vrlo iznenađujuće vidjeti da klub ne započne sa njemačkim vratarom među vratnicama ove godine, sa Jasperom Cillessenom koji ne predstavlja veliku prijetnju za prvu postavu Stegenu u klubu.

Sa Sergiom Robertom koji je prošle godine bio izvrsstan na desnom beku, mogli bi smo ga vidjeti zamijenjenog ove sezone, no nemojte se iznenaditi ako vidite Nelson Semeda na desnoj strani obrane Barcelone, ako Roberto bude potreban u veznom redu.

[su_bet365_koeficijenti]

Gerard Pique i Samuel Umtiti su bili jedni od najboljih braniča na svijetu prošle godine, a dvojac je bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je klub izgubio samo tri utakmice na svim natjecanjima.

Unatoč Lengletovom dolasku, koji je kluba koštao oko 35.9 milijuna eura, trebali bi ponovo vidjeti Piquea i Umtitija u paru u srcu obrane Barcelone, jer će željeti da repliciraju fantastičnu formu koju su prošle godine predstavili.

Jordi Alba nema pravih prijetnji na svojoj poziciji na lijevom beku, što je nešto što najvjerojatnije ne bi bilo važno s obzirom na to koliko dobro je prošle godine nastupao za klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!