NaslovnicaVijestiFOTO: Evo kako će PSG izgledati sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će PSG izgledati sljedeće sezone

Fotografija sa sastavom PSG-a koji bi trebao harati Europom sljedeće sezone je izašla u raznim medijima. U posljednjih nekoliko godina PSG je zapravo potrošio oko 600 milijuna funti, ali Parižani još nisu napravili značajan utjecan na europskoj sceni.

FOTO

Od preuzimanja QSI-ja u 2011. godini, klub je podigao četiri naslova Lige 1 u posljednjih pet godina.

Stotine milijuna je bacano na “najbolje” talente, a očito im je to i steklo uspjeh u francuskoj ligi, ali ih je naslov u Ligi prvaka već godinama izbjegavao.

Mnogo velikih imena, uključujući Zlatana Ibrahimovića, Davida Luiza, Edinson Cavanija i Thiago Silve, napravili su pravi utjecaj na klub i još uvijek ne uspjevaju postići posljednje faze Lige prvaka.

Kao što svi znamo, prevladavanje europskog natjecanja uvijek je bio prioritet za predsjednika Nassera Al-Khelaifa i njegovu pratnju – a da li je ovo ta godina kada se može napraviti neka prevaga na europskim natjecanjima.

Prema RMC-u, Neymar je u četvrtak prošao medicinske preglede u PSG-u, prije nego što ga klub potpiše u petak ujutro ili navečer.

[su_watch_live_football]

Kupovina bivšeg braniča Barcelone i Juventusa, Dani Alvesa i Yuri Berchiche iz Real Sociedada, otišli su ispod radara zbog nedavnih intezivnih događaja oko Neymarovog transfera.

To nas je natjeralo na razmišljanje, kako će PSG izgledati sljedeće sezone? Mogu li oni konačno osvojiti Ligu prvaka?

Nakon mnogo razmatranja, pronašli smo najjačih početnih 11 koje bi Unai Emery mogao koristiti u 2017/18 sezoni.

FOTO

Morate priznati, ako gore navedeni sastav bude bez ozljeda, ova ekipa bi se mogla natjecati za krunu jednog od najvećih europskih natjecanja, to jest u Ligi prvaka.

Također pročitajte: Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

Emery će također imati mnogo opcija na klupi, kao što su: Javier Pastore, Blaise Matuidi, Adrien Rabiot, Hattem Ben Arfa, Jese Rodriguez, Lucas, Krychowiak, Thomas Meunier i Thiago Motta koji mogu napraviti veliki utjecaj u velikim utakmicama.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!