NaslovnicaVijestiKako je Conte reagovao u svlačionici nakon poraza od Liverpoola?

Kako je Conte reagovao u svlačionici nakon poraza od Liverpoola?

Kako je Conte reagovao u svlačionici nakon poraza od Liverpoola?. Antonio Conte je rođeni pobjednik. Bivši talijanski reprezentativac osvojio je niz velikih priznanja tijekom svoje igračke karijere, uključujući i pet Serie A naslova i Lige prvaka s Juventusom.

Kako je Conte

On je nastavio sa pobjedničkom navikom u trenerskoj karijeri, pomažući Juvetu da podigne tri naslova prvaka tijekom trogodišnje čarolije u Torinu prije preuzimanja talijanske reprezentacije u 2014. godini.

Conte nije došao u Chelsea kako bi ih vratio među prva četiri, on je stigao da osvoji naslov prvaka i više u drugoj zemlji.

No, 47-godišnjak će sada biti svjestan, da nakon remija od 2-2 protiv Swanseaja i poraza kod kuće od Liverpoola, taj put do vrha neće biti jednostavan.

Tu je svakako puno talenata u Conteovoj momčadi, a činjenica da se oni ne natječu u Europi ove sezone također ide u korist plavaca kako sezona napreduje.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, prema jutrošnjem izvještaju objavljenom u The Timesu, Conte je bio vrlo ljut nakon prošlotjednog poraza na Stamford Bridgeu i žestoko je izgrdio svoje igrače u svlačionici.

Navodi se da je Conte bio posebno uzrujan zbog loše igre njegovog tima u prvom poluvremenu. Rekao je da bi mogao ubiti svakog svog igrača koji je igrao loše.

Golovi Dejana Lovrena i Jordan Hendersona su ostavili Chelseaju težak posao da se vrati u igru.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!