NaslovnicaVijestiKako je Luki Modriću zabranjen ulazak u bar

Kako je Luki Modriću zabranjen ulazak u bar

Bivši hrvatski reprezentativac, Giovanni Rosso, ispričao je urnebesnu anegdotu, o tome kako je mladalački izgled Luki Modriću izazvao neočekivane probleme tokom gostovanja u Izraelu.

Luka Modrić

Mnogi bi se iznenadili činjenicom da veznjak Real Madrida narednog mjeseca puni 31 godinu.

Uzdanica hrvatske reprezentacije izrasla je u jednog od najcjenjenijih playmakera na svijetu, ali za njega kao da je vrijeme stalo, pošto se gotovo nije promijenio za svojih 13 godina profesionalne karijere.

Sumnjamo da bi Luka Modrić sada imao problema da prođe kao punoljetan, ali to nije bio slučaj natrag u 2006, kada je kao 21-godišnjak nastupao za Dinamo iz Zagreba.

Giovanni Rosso, bivši član hrvatske reprezentacije od 2002 do 2004. godine, igrao je za Maccabi Tel Aviv kada je tim Slavena Bilića gostovao u Izraelu, u novembru 2006, u okviru kvalifikacija za Euro 2008.

KLADI SE
U intervjuu Sportskim novostima, otkrio je kako se sreo sa svojim sunarodnjacima nakon pobjede od 4:3, i ispričao kako je Modrić imao probleme zbog svog mladalačkog izgleda.

“Nakon što je Hrvatska pobijedila Izrael u Tel Avivu u kvalifikacijama za Euro 2008, izveo sam Darija Srnu, Luku Modrića i još nekoliko igrača na večeru”, rekao je Rosso.

“Nakon toga smo krenuli u bar na piće, ali na ulazu nisu htjeli da puste Luku Modrića, rekavši nam da je zabranjen ulazak mlađima od 16 godina!”

“Dobro smo se ismijali i objasnili ko je taj “dječak”. Sada znaju Luku veoma dobro”, objasnio je Rosso.

Na slici iznad možete vidjeti kako je tada izgledao Luka Modrić.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!