NaslovnicaVijestiKako je Rangers 2004. godine pokušao dovesti Andres Iniestu i Lionel Messija

Kako je Rangers 2004. godine pokušao dovesti Andres Iniestu i Lionel Messija

Kako je Rangers 2004. godine pokušao dovesti Andres Iniestu i Lionel Messija. Veznjak Barcelone je bez sumnje jedan od najvažnijih igrača svoje generacije u toj ekipi, sa pasovima na kojima mu svi veznjaci mogu samo zaviditi.

Kako je Rangers

Dovoljno se sjetiti da je osvojio osam naslova Primere, Svjetsko prvenstvo, dva europska prvenstva i četiri naslova Lige prvaka. Popis je beskrajan.

Da nije bilo Lionel Messija i Cristiana Ronalda koji su grabili Zlatnu loptu svake godine, on bi vjerojatno pokupio tu nagradu par puta.

Kao što smo rekli, Iniesta je zaista nevjerojatan igrač i kada se osvrne na svoju uspješnu karijeru, neće imati za čim da žali.

[su_euro_soccer_bonus]

Međutim, čini se da su se stvari mogle odvijati malo drugačije.

Bilo je i alternativnih puteva koje je 32-godišnjak mogao slijediti. Jedno od njih je ponuda iz Rangersa.

Bivši menadžer Rangersa Alex McLeish je govorio za Daily Records, a kao što ste mogli sumnjati, Škot je iskoristio priliku da se i njegovo ime čuje uz Iniestu.

Zamislite da se dogodilo

McLeish tvrdi da je španjolski reprezentativac zamalo imao čast da zamijeni Barry Fergusona, koji se u to vrijeme preselio u Blackburn.

U to vrijeme, Rangersov pomoćnik Jan Wouters je bio poznanik Frank Rijkaarda, bivšeg menadžera Barcelone, pa je napravio hrabru ponudu da preuzme mladog igrača na posudbu u Ibrox.

Kada je Barca shvatila da je on u zahtjevu, odmah su ga stavili u seniore, a ostalo je povijest.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Rangersi su imali igrača manje na toj poziciji, a meni je trebao netko tko može stati na loptu u veznom redu,” rekao je McLeish.

“Jan Wouters je nazvao Henk ten Cate, koji je bio asistent Rijkaarda u Barceloni. Jan je pitao da li ima netko koga bi mogli dobiti i rečeno mu je za dijete koje se zove Iniesta.

Iniesti je u to vrijeme trebala minutaža

“On je imao samo 18 u to vrijeme. Pitali smo, da li ga možemo dovesti u Škotsku i rečeno nam je da će oni pokušati sve i napraviti neki dogovor sa Barcelonom kako bi ga dobili.”

“Rekli su da je Iniesti potrebno minutaže.”

Također pročitajte: Dosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a zatim se prijavio za posao u Liverpoolu

Kakva bi to priča bila. Ovakav način je radio čuda sa Mikel Artetom, koji je napustio Barcelonu da provede neke svoje formativne godine u Glasgowu.

Rangersi su imali teških nekoliko godina, ali to nije zbog nedostatka pokušavanja. Dovoljno je staviti glazuru na tortu, a McLeish je dodao: “Također smo pitali i za dolazak Messija na posudbu 2004. godine i rečeno nam je da apsolutno nema šanse da će njega pustiti.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!