NaslovnicaVijestiKako je Wayne Rooney nagovorio Theo Walcotta da pređe u Everton?

Kako je Wayne Rooney nagovorio Theo Walcotta da pređe u Everton?

Kako je Wayne Rooney nagovorio Theo Walcotta da pređe u Everton? Theo Walcott otkrio je da je nagovoren da zamijeni Arsenal za Everton od strane bivšeg suigrača iz reprezentacije Wayne Rooneya.

Kako je Wayne

28-godišnji napadač, koji je osvojio dva FA kupa sa Arsenalom, završio je svoj transfer iz Arsenala na Goodison Park na ugovor od tri i pol godine u srijedu navečer.

Walcott se pridružio za neobjavljenu naknadu, no drugo pojačanje zimskog prijelaznog roka Sam Allardycea je navodno koštalo oko 20 milijuna funti.

Engleski internacionalac inzistira da je Rooneyev savjet bio glavni čimbenik prelaska u Erverton.

“Imao sam brojne razgovore sa Wayneom i to je bio jedan ogroman faktor koji me doista iskušavao da dođem u Everton”, rekao je Walcott. “Rekao mi je da je to sjajno mjesto za igranje nogometa i klub koji ide prema vrhu. To su razlozi zbog kojih sam došao ovdje.”

[su_no1forfootball]

“Ovo je klub sa velikom poviješću. Navijači su brilijantni, uvijek su stravstveni…i jako je teško igrati protiv ove ekipe.”

“Želite biti dio nečega i Wayne osjeća kako će se Everton stvarno poboljšati.”

Također je priznao da igranje za Sam Allardyce – koji ga je izabrao u svom kratkom mandatu kao menadžera Engleske – bio veliki čimbenik njegovog dolaska na Merseyside.

“Bio sam vrlo ponosan na ono što sam učinio prošle sezone – postigavši 19 golova”, rekao je Walcott. “Želim donijeti tu formu u Everton. Želim biti dio napadačke sile koja igra ovdje.”

“Uvijek se sve svodi na naporan rad i mislim da će menadžer pronaći način da izvadi najbolje iz svakog igrača. Samo želim igrati nogomet i uživati ponovo. Osjećam da će to ovaj transfer učiniti.”

“Sa dolaskom Sama, njegov početak je bio fantastičan. Bilo je malo problema, ali to se događa, a kada izađete iz toga, učini vas mnogo jačim. Osjećam se kao da igrači imaju priliku da se dokažu. Imam priliku da se dokažem i sigurno će izabrati najbolje od nas, siguran sam.”

[su_bonus]

“Vjerujem da mogu dodati vrijednost na bilo kojem mjestu u napadu. Menadžer će odabrati svoj tim, ovisno o tome protiv koga igramo. On me više vidi na desnoj strani, ali mogu igrati na bilo kojem napadačkom mjestu. Mnoge sam golove postigao sa desne strane.”

“Mislim da će ovo biti sjajno za mene. Želim biti dio atmosfere ovdje i pokušati izgraditi nešto posebno. Ovo je posebno mjesto za igranje nogometa i stare tradicije su sjajne.”

Walcott će sada svoju pozornost okrenuti na osvajanje trofeja sa Evertonom nakon 12-godišnje karijere u Londonu.

“Došao sam u Everton, jer želim da ovaj klub ode na drugu razinu”, rekao je Walcott.

[su_live_koeficijenti]

“Vrlo sam uzbuđen što pokrećem novo poglavlje i osjećao sam da je ovo pravo mjesto za mene. Menadžer je vrlo ambiciozan i osjećam se da klub ide u pravom smjeru.”

“Klub je osvojio trofeje, ali želim da osvoje još. Menadžer je jako gladan i to je ono što nam treba.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!