NaslovnicaVijestiStatistička analiza: Kako kartoni utječu na nogometno klađenje uživo?

Statistička analiza: Kako kartoni utječu na nogometno klađenje uživo?

Statistička analiza nam je pokazala. Kako kartoni utječu na nogometno klađenje uživo? Crveni karton je jedan od najznačajnijih događaja koji može utjecati na ishod nogometne utakmice. Ovaj članak istražuje važnost kartona (i crvenih i žutih). Pročitajte kako oni utječu na nogometno klađenje uživo.

Statistička analiza

Crveni karton: U potpunosti mijenja nogometnu utakmicu

Iako svatko razumije okolnost i efekt crvenih kartona – na trenutni gubitak igrača – statistička analiza pomaže nam bolje razumjeti koji timovi imaju negativan utjecaj kada dobiju crveni karton.

Ne čudi, tim koji je ostao bez igrača je stekao manje bodova po utakmici. Preko 60 premierligaških utakmica, gdje je tim dobio crveni karton u 2012. godini, 20% ih je izgubilo bodove u finalnom zvižduku kada usporedimo njihove predviđene bodove (na temelju rezultata prije crvenog kartona).

[su_euro_soccer_bonus]

Za 20 ekipa koje su igrale neriješeno u trenutku primanja crvenog kartona u posljednjim sezonama Premier lige, 65% ih izgubi, 30% je održalo neriješen rezultat i samo 5% – jedan tim – uspio je pobijediti.

screenshot_29 screenshot_30

Negativan utjecaj crvenog kartona u timu je vidljiv po golovima koje daju i primaju. Studija od strane Titman et al. (2012) je istaknuo da ekipe koje igraju protiv ekipa koje imaju crvene kartone povećaju svoju bodovnu stopu i do 64.5%.

Prethodna istraživanaj, gledajući niz premierligaških sezona, također pokazuje da što više ekipe imaju crvenih kartona, lošije će biti. Ako tim primi crveni karton u prvoj minuti, njihova prosječna razlika u golovima će se smanjiti za oko 1.5 golova. Ovo je smanjeno na 0.85 i 0.62 ako je tim dobio crveni na poluvremenu ili u 60 minuti utakmice.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ovi podaci mogu omogućiti kladioničarima koji se klade uživo da ocijene koeficijente koji se mijenjaju zbog efekta crvenog kartona i potencijalno mjerenje značaja žutih kartona koji vode do crvenog.

KLADI SE UŽIVO
Ne podcjenjujte važnost žutih kartona

Saznanje da crveni karton može dramatično promijeniti očekivani tijek utakmice, a da žuti također može dovesto do crvenog, igrači trebaju shvatiti važnost žutog kartona.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Kako se prosjek žutih kartona povećeava tijekom utakmice, vjerojatnost klađenja uživo na crveni karton raste, a koeficijenti se smanjuju.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!