NaslovnicaVijestiKako se Henrikh Mkhitaryan zaista osjeća povodom njegove zamjene za Alexis Sancheza?

Kako se Henrikh Mkhitaryan zaista osjeća povodom njegove zamjene za Alexis Sancheza?

Transfer Alexis Sancheza i Henrikh Mkhitaryana na relaciji Arsenal – Manchester United će izgleda morati sačekati do sljedećeg tjedna. Unatoč tome što je Sanchez već dogovorio četiri i pol godine ugovora sa Manchester Unitedom, vrijednim 450.000 funti tjedno, razmjena se odugovlači.

Kako se Henrikh

Bilo je prethodno priopćeno kako će budućnost igrača biti potvrđena do 12:00 u petak, kako bi mogli igrati za svoje nove klubove tijekom vikenda.

Ali to se neće dogoditi, pa Sanchezov debi za United će vjerojatno biti protiv Yeovil Towna u FA kupu, dok će Mkhitaryanov za Arsenal biti protiv Swansea Cityja 30. siječnja.

Vjeruje se kako je Mkhitaryan sada sudjelovao na posljednjem treningu za Manchester United i prema izvoru bliskom Armencu, emocionalno je rekao zbogom svojim suigračima.

[su_bonus]

“Bilo je suza”, rekao je izvor za Daily Mail. “Henrikh je ovdje bio vrlo popularan.”

Mkhitaryan je očito tužan što napušta Manchester United kojem se pridružio prije 18 mjeseci. Ali kako se doista osjeća oko odlaska u Arsenal? U jednom trenutku 28-godišnjak nije bio oduševljen, ali je u posljednja 24 sata odlučio da želi preći na Emirates.

Prema istom izvoru, Mkhitaryan shvaća da će dobiti više mogućnosti u Arsenalu, ali nije sretan zbog načina na koji je bio prisiljen otići zbog Sanchezovog dolaska.

“Znamo da nije previše sretan zbog načina na koji su ga prisilili da ode sa Old Trafforda”, dodao je izvor.

[su_premierleague]

“Shvatio je da ima više šanse da igra u Arsenalu, ali on bi radio otišao po svojim uvjetima.”

Mkhitaryan je kao što smo već navodili u ranijim vijestima, u 2009. godini rekao da mu je Arsenal omiljeni klub i da bi tamo volio igrati, ali nitko ne voli da mu se govori što će uraditi, uključujući i Armenca.

Odlazak iz Uniteda je ono što treba obnoviti njegovu karijeru. Mkhitaryan je bio ispod svog nivoa otkako je napustio Dortmund u 2016. godini, ali nema sumnje u to da je on još uvijek vrhunski igrač.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!