NaslovnicaVijestiKako trenutno izgleda utrka za 'Zlatnu kopačku'?

Kako trenutno izgleda utrka za ‘Zlatnu kopačku’?

Utrka za ‘Zlatnu kopačku’ više nije duopol Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Nekada su oni sezone završavali sa 40, 45 ili 50 golova u prvenstvu, neki klubovi voljeli bi imati napadača koji bi postigao barem duplo manje od toga, to bi bio uspjeh, no situacija više nije takva. Nema više ‘ludih’ brojki spomenutog dvojca, ‘Zlatna kopačka’ ponovno je utrka u kojoj imamo više igrača koji se utrkuju.

Cristiano Ronaldo ove sezone nije ni u kakvim kombinacijama za spomenutu nagradu, zaista je loše ušao u sezonu i Real Madrid ozbiljno pati zbog toga. Iako je on i dalje ‘prvo ime’ kada pričamo o Ligi prvaka, ali u prvenstvu je zaista neprepoznatljiv. Mnogo je onih koji ne simpatiziraju Ronalda i Real i sada im se rugaju kako nagodinu neće igrati ni Ligu prvaka, no što se tiče onih koji jesu u kombinacijama za najboljeg strijelca u Europi, raspored je sljedeći:

[su_bet365_100_bonus]

Kane (Tottenham) – 22 gola
Cavani (PSG) – 21 gol
Salah (Liverpool) – 21 gol
Immobile (Lazio) – 20 golova
Messi (Barcelona) – 20 golova
Neymar (PSG) – 18 golova
Icardi (Inter) – 18 golova
Lewandowski (Bayern) – 18 golova
Falcao (Monaco) – 17 golova
Aguero (Man City) – 17 golova

 

Na popisu 10 najboljih strijelaca možemo vidjeti kako su trojica iz Premier Lige, trojica iz Ligue 1, dvojica iz Serie A, a po jedan iz LaLige i Bundeslige. Na popisu nema starih osvjača poput Luisa Saureza koji je odmah ispod liste top 10, naime Urugvajac je postigao 16 golova, jednako kao Fekir i Quagliarella. Na popisu također nema ni već spomenutog Cristiana Ronalda, najboljeg strijelca u povijesti Liga petica koji je ove sezone u prvenstvu postigao tek osam golova.

[su_live_koeficijenti]

Naime, nema ni nekih imena koji su sjajno ušli u sezonu poput Dybale i Lukakua. Dybala je na 14 postignutih golova, a Lukaku na 12 golova. Bivši Realovac Mariano Diaz ima 14 postignutih golova, a zvijezda Nice Mario Balotelli ima 13 golova.

U Engleskoj je Sterling na 14, Lukaku i Vardy na 12, Firmino na 11, a Rooney i Morata na 10 postignutih golova. U Njemačkoj je drugoplasirani Aubameyang koji je sada otišao u Arsenal. No u prvoj polusezoni u Bundesligi je postigao 13 golova. U Italiji je jednako kao i Dybala 14 golova postigao Mertens, a gol manje od njih dao je Gonzalo Higuain.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!