NaslovnicaVijestiKAKVA BIZARNA GESTA: Pogledajte što Manchester City planira uraditi Joe Hartu kada...

KAKVA BIZARNA GESTA: Pogledajte što Manchester City planira uraditi Joe Hartu kada budu igrali protiv Burnleya!

Kakva bizarna gesta. Pogledajte što Manchester City planira uraditi Joe Hartu kada budu igrali protiv Burnleya! 12-godišnji boravak Joe Harta u Manchester Cityju je napokon završio. Bivši engleski broj jedan je bio izvan prve momčadi od dolaska Pep Guardiole u 2016. godini, ali ovaj put je njegov transfer trajan.

Kakva bizarna gesta

Hart je proveo 2016/17 sezonu u Torinu, gdje je uživao u nekom uspjehu, prije loše posudbe u West Ham prošle sezone, gdje je Adrian konačno preuzeo njegovo mjesto.

Sada je u Burnleyu nakon što je završio transfer od 4.5 milijuna funti kako bi osigurao pokriće za ozlijeđeni duo Nick Popea i Tom Heatona.

Najvjerojatnije će nastupiti u subotu protiv Southamptona u Premier ligi.

City je tada rekao da će navijačima dati šansu da odaju počast Hartu za njegov doprinos u klubu – kada se klub suoči sa Burnleyom 20. listopada.

[su_bet365_koeficijenti]

I sada ispada da klub želi odati svoju počast i poštovanje na vrlo čudan način.

Paul Hirst iz The Timesa je potvrdio da City želi imenovati trening teren po Hartu u znak priznanja za njegovih 12 godina službe.

Ne, to nije parodija.

Bizarna gesta, ali ona pokazuje utjecaj Harta u klubu.

Tijekom prvog osvajanja naslova Cityja u 2011/12 godini, Englez je bio instrumentalan među vratnicama.

[su_bet365_100bonus]

Također je igrao veliku ulogu u pobjedi 2013/14, ali Manuel Pellegrini je stavio Willy Caballera ispred njega u određenom vremenu u toj seozni.

U konačnici, njegove pogreške su prevladale za klub i zemlju, a njegovi loši nastupi na Euru 2016 su bili šlag na tortu.

Ipak, zaslužuje poštovanje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!