NaslovnicaVijestiKAKVA BLAMAŽA! Pogledajte šta je uradio turski navijač sa 127 ulaznica za...

KAKVA BLAMAŽA! Pogledajte šta je uradio turski navijač sa 127 ulaznica za susret Bayerna i Bešiktaša

Večeras će se u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Allianz Areni u Munchenu susresti ekipe Bayerna i Besiktasa. Veliki favorit u ovom meču je naravno Bayern, koji je jedan od favorita za naslov, ali turska ekipa će uraditi sve kako bi pokušali stvoriti probleme Bavarcima. Podrška sa tribina neće izostati ni u Njemačkoj a ono što je uradio jedan navijač će se dugo pamtiti.

šta je uradio turski navijač

Oba kluba će u bavarskoj prijestonici imati ogroman broj navijača. Među njima, kako se čini, neće biti 24-godišnji Turčin i svi oni za koje je kupio ulaznice. Erdem Besli je kupio 127 ulaznica preko Ebaya i napravio veliku glupost i grešku, koju će vjerovatno pamtiti do kraja života.

Kada je napuštao trgovinu ulaznice je imao sa sobom, stavio ih je  na krov automobila, da bi mogao ostaviti neke stvari u prtljažnik. Kad je završio, nakratko je zaboravio na ulaznice, sjeo je za volan i odvezao se s parkirališta.

>> Lista 50 najboljih tinejdžera u europskom nogometu

Brzo je shvatio što je učinio, vratio se na parking ispred trgovine i počeo tražiti ulaznice. Naravno ulaznica nije bilo, ali ipak je pronašao kutiju od ulaznica u obližnjoj kanti za smeće. Ulaznice je neko pronašao i naravno uzeo.

[su_cashout]

Besli je novinaru njemačkog Mittelbayrische Zeitunga dao zanimljivu, kratku i jasnu izjavu: “Velika greška. Zabio sam si autogol!”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!