KAKVA BLAMAŽA! Pogledajte šta je uradio turski navijač sa 127 ulaznica za susret Bayerna i Bešiktaša

Večeras će se u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Allianz Areni u Munchenu susresti ekipe Bayerna i Besiktasa. Veliki favorit u ovom meču je naravno Bayern, koji je jedan od favorita za naslov, ali turska ekipa će uraditi sve kako bi pokušali stvoriti probleme Bavarcima. Podrška sa tribina neće izostati ni u Njemačkoj a ono što je uradio jedan navijač će se dugo pamtiti.

šta je uradio turski navijač

Oba kluba će u bavarskoj prijestonici imati ogroman broj navijača. Među njima, kako se čini, neće biti 24-godišnji Turčin i svi oni za koje je kupio ulaznice. Erdem Besli je kupio 127 ulaznica preko Ebaya i napravio veliku glupost i grešku, koju će vjerovatno pamtiti do kraja života.

Kada je napuštao trgovinu ulaznice je imao sa sobom, stavio ih je  na krov automobila, da bi mogao ostaviti neke stvari u prtljažnik. Kad je završio, nakratko je zaboravio na ulaznice, sjeo je za volan i odvezao se s parkirališta.

>> Lista 50 najboljih tinejdžera u europskom nogometu

Brzo je shvatio što je učinio, vratio se na parking ispred trgovine i počeo tražiti ulaznice. Naravno ulaznica nije bilo, ali ipak je pronašao kutiju od ulaznica u obližnjoj kanti za smeće. Ulaznice je neko pronašao i naravno uzeo.

Besli je novinaru njemačkog Mittelbayrische Zeitunga dao zanimljivu, kratku i jasnu izjavu: “Velika greška. Zabio sam si autogol!”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.