NaslovnicaVijestiKakva gesta: To što je Bayern UČINIO za NJEMAČKLOG VELIKANA je vrijednije...

Kakva gesta: To što je Bayern UČINIO za NJEMAČKLOG VELIKANA je vrijednije od BILO KAKVOG NOVCA!

Ekipa Bayerna je nekoliko puta pokazala svoju veličinu, ne samo na nogometnom terenu nego i izvan njega. Najveći Njemački klub često je u prošlosti znao pomagati velikanima iz Njemačke koji su bili pred bankrotom, a takvu gestu su ponovili i sada.

BAYERN OSLABLJEN

Kaiserslautern, koji je u prošlosti bio njemački prvak i koji se smatra za jednog od najvbećih njemačkih klubova, našao se u iznimno teškim problemima. Zbog ogromnih dugova klub bi mogao ostati bez licence za sljedeću sezonu u trećoj ligi. Zato je Bayern odlučio skočiti u pomoć bivšem suparniku i velikom rivalu. Bavarci su odlučili organizirati prijateljsku utakmicu krajem svibnja, a cjelokupna zarada ide u blagajnu Kaiserslauterna.

EDWIN VAN DER SAR OTKRIO: Evo gdje će otići Matthijs de Ligt ovog ljeta!

“Ovo je jedan od najvećih njemačkih klubova, odigrali smo s njima nekoliko legendarnih utakmica. Nogomet živi zbog osjećaja, sportskog suparništva i solidarnosti. Zato smo im odlučili pomoći i nadamo se da će se uskoro vratiti u Bundesligu”, rekao je direktor Bayern Karl-Heinz Rummenigge. Kaiserslautern je napisao jednu od najljepših priča 1998., kada je postao je njemački prvak u velikom stilu, a prošle je godine ispao iz druge u treću ligu.

Bayern je sličnu stvar napravio 2003. godine kada je spasio svog najvećeg rivala ekipu Dortmunda od bankrota.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!