NaslovnicaVijestiKAKVA GESTA MOHAMED SALAHA: Dječak je plakao od sreće i nikada neće...

KAKVA GESTA MOHAMED SALAHA: Dječak je plakao od sreće i nikada neće zaboraviti ovaj dan!

Kakva gesta Mohamed Salaha. Dječak je plakao od sreće i nikada neće zaboraviti ovaj dan! Liverpoolova zvijezda Mohamed Salah je igrao ključu ulogu u pobjedi njegovog kluba protiv Southamptona (3-0) u subotu, a pokazao je svoju klasu i van terena.

KAKVA GESTA

Redsi su produžili savršen početak sezone na Anfieldu, pri čemu je Salah stigao na listu strijelaca prije poluvremena kakobi zapečatio pobjedu.

Međutim, kao što se vidi na videu ispod, egipćanin je također usrećio jednog malog dječaka dajući mu dres nakon utakmice.

[su_bet365_100bonus]

Većinaigrača naizgled samo odluči baciti dres u gomilu nakon utakmice i u konačnici je sretan tko ga dobije.

Ovom prilikom, izgleda da je Salah zražio pravog navijača kako bi mu dao dres, a uz mladog dječaka koji ga je podupirao sa natpisom na papiru, zvijezda Liverpola je prišla i dala dres dječaku.

Salah je na Twitteru odgovorio na videozapis, nakon što je dječakov otac rekao da je njegov sin plakao od sreće na dan koji sigurno nikada neće zaboraviti.

[su_bet365_koeficijenti]

Svakako je sjajno vidjeti takve trenutke između igrača i navijača, a pošteno je reći da se Salah jako zahvalio vjernicima Redsa na i van terena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!