NaslovnicaVijestiKAKVA KARMA - Sjećate se "OH NOOO" iz 2010. godine?

KAKVA KARMA – Sjećate se “OH NOOO” iz 2010. godine?

Bila je to sezona 2009/2010 kada je Inter gostovao kod Lazija u Rimu baš kao večeras. Doduše, nije bilo zadnje kolo prvenstva, no bilo je 36. kolo i Roma je bila samo 2 boda iza Intera. Lazio bio zadnja velika prepreka, ali oni to nisu htjeli biti da ne pomognu gradskom rivalu.

U godini kada je Inter pod Mourinhom osvojio ‘tripletu’ u prvenstvu su bili drugoplasirani do 35. kola kada je Roma izgubila na svom terenu od Sampdorije i prepustila im tron. Inter je morao još u goste kod Lazija, bila je to zadnja velike prepreka Interu na putu do titule.

[su_live_koeficijenti_v2]

Lazio je te sezone bio 12. na tablici i pobjeda ili poraz ništa im nije značila, a eventualna titula u rukama gradskog rivala ostavlja itekako gorak okus u ustima. Inter dolazi u Rim, a cijeli stadion navija za njih? Navijači Lazija i Rome toliko se mrze da je cijeli stadion navijao protiv svojih kako ne bi pomogli Romi da osvoji titulu.

Inter je u 45. minuti poveo 0-1 golom Samuela i navijači Intera i Lazija slave zajedno! Odmah nakon gola na tribina se našao veliki transparent – OH NOOO! Navijači Rome sigurno se nisu osjećali ugodno tada, njihovi gradski rivali bili su gori od njih, ali uživali su i u “neuspjehu” Rome.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ove sezone Roma nije prvak, ali igrala je polufinale Lige prvaka, osigrala si treće mjesto i sljedeće se sezone če igrati Ligu prvaka za razliku od Lazija koji je Ligu prvaka izgubio na svom stadionu u zadnjem kolu i to preokretom baš protiv Intera kojemu su te 2010. godine pustili utakmicu.

I

Naslađivanje Rominih navijača nije se trebalo dugo čekati. Navijači Lazija vjerovali su u Ligu prvaka do 78. minute kada je Icardi poravnao rezultat na 2-2, minutu kasnije Lulić je dobio crveni, a tri minute kasnije Vecino je postigao za konačnih 2-3. Dok jedan dio Rima tuguje, drugi je dobio priliku da im se naslađuje i osveti za OH NOOO iz 2010. godine! Kakva karma!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!