NaslovnicaVijestiKalinić objavio sliku svoje ozljede! Strašan prizor!

Kalinić objavio sliku svoje ozljede! Strašan prizor!

U utakmici četvrtfinala Talijanskog kupa između Intera i AC Milana neki fanovi Milana optužili su Nikolu Kalinića da simulira svoju ozljedu kako bi izbjegao da igra protiv Fiorentine, momčadi iz koje je došao u redove Milana.

Nikola Kalinić nema baš sezonu iz snova. Kritike na račun napadača hrvatske nogometne reprezentacije sve su glasnije. U 20 utakmica Nikola Kalinić je postigao tek 4 gola te je 3 asistirao. Jedan od glavnih razloga tih kritika je činjenica da je Kalinić ‘zakucao’ Andrea Silvu na klupu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Andre Silva ove je sezone odigrao tek 520 minuta u okviru Serie A te nije postigao nijedan gol, a u okviru Europske lige je odigrao 6 utakmica te zabio 6 golova dok je Kalinić u okviru Serie A odigrao 16 utakmica te postigao tek 4 gola.

Igru Nikolu Kalinića kratko je prokomentirao trener Gattuso koji kaže: “Nikola je dobar, ali mora poraditi na realizaciji”.

Kalinić objavio fotografiju nakon ozljede!

U srijedu je na Kalinićev gležanj desne noge grubo i nesmotreno startao Interov branič Milan Škriniar, a koje je posljedice taj start ostavio odlučio je pokazati sam hrvatski napadač objavivši fotografiju na Instagramu. Na fotografiji se vidi masnica te rana od Škriniarovih kopački.

Pretpostavlja se da će Nikola Kalinić biti van terena 7-10 dana.

Milan bez Kalinića remizirao protiv Fiorentine

AC Milan danas je gostovao kod Fiorentine u okviru Serie A. Milan je istrčao u sastavu: Donnarumma, Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez, Bonaventura, Kessie, Montolivo, Borini, Cutrone, Suso. Milan je ponovno istrčao na teren bez Andre Silva, ali i bez Calhanoglua koji je postigao jedini gol za Milan na današnjoj utakmici.

Fiorentina je istrčala u sastavu: Sportiello, Laurini, Pezzella, Astori, Biraghi, Benassi, Badelj, Veretout, Dias, Simeone, Thereau. Jedini gol za Fiorentinu zabio je Simeone.

[su_cashout]

Momčad Gennara Gattusa ne igra dobro i to je svima jasno, no Gattuso kaže kako nije problem u njemu te da ne planira dati ostavku. Milan se nalazi tek na 9. poziciji Serie A, a ispred njih su: Napoli, Juventus, Inter, AS Roma, Lazio, Sampdoria, Atalanta i Fiorentina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!