NaslovnicaVijestiKALINIĆ ODBIO SREBRENU MEDALJU: Evo što je napadač Milana rekao nakon što...

KALINIĆ ODBIO SREBRENU MEDALJU: Evo što je napadač Milana rekao nakon što je odbio gestu svojih sunarodnjaka!

Kalinić odbio srebrenu medalju. Evo što je napadač Milana rekao nakon što je odbio gestu svojih sunarodnjaka! Napadač tvrdi da ne zaslužuje svoju srebrenu medalju, jer nije igrao nikakvu ulogu u povijesnom natjecanju svoje zemlje do finala.

KALINIĆ ODBIO

Nikola Kalinić priznao je da ne zaslužuje svoju medalju sa Svjetskog prvenstva, nakon što je nakon otvaranja hrvatskog Svjetskog prvenstva bio poslan kući sa turnira.

Milanski napadač je odbio ući kao zamjena u pobjedi Hrvatske nad Nigerijom, nakon što je treneru rekao da ima problema sa leđima, nakon što se zagrijavao prije toga, ali je izbačen iz momčadi od strane glavnog trenera Zlatka Dalića.

[su_bet365_100bonus]

Kalinić je također propustio trening zagrijavanje pred utakmicu sa Brazilom i bio je prisiljen presjediti trening zbog grčeva u leđima. Daliće ga je odlučio poslati kući nakon pobjede u Nigeriji, tvrdeći da su mu potrebni igrači koji su sposobni i spremni za igru.

Unatoč tome što nije igrao niti jedan minut na Svjetskom prvenstvu, Kalinićevi suigrači i treneri su odlučili dodijeliti mu srebrenu medalju nakon finalnog poraza u Francuskoj.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, 30-godišnjak vjeruje da nema pravo sudjelovati u postignuću svoje zemlje, odbivši ponudu svojih suigrača.

“Hvala vam za medalju, ali nisam igrao u Rusiji”, rekao je Kalinić za Sportske novosti.

Kalinićeva odsutnost iz hrvatske momčadi ostavila ih je sa samo jednim napadačem za ostatak natjecanja, a Mario Mandžukić je dorastao izazovu i on je bio jedina opcija u napadu, nakon što je postigao tri gola u šest utakmica, uključujući i gol u finalu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!