NaslovnicaVijestiKane izjavio kako ostaje u Tottenhamu samo pod ovim uvjetom!

Kane izjavio kako ostaje u Tottenhamu samo pod ovim uvjetom!

Nogometaš Tottenhama Harry Kane izjavio je da će ostati u tom klubu ako bude počeo da osvaja trofeje i ako mu se pruži prilika da napreduje.

Kane izjavio

Kane je najbolji igrač Tottenhama ove sezone, postigao je 26 golova u svim natjecanjima i za njega su zainteresovani brojni europski klubovi.

Upitan šta Totenhem treba da uradi da ga zadrži u ekipi, Kane je rekao:

[su_premierleague]

“Želimo da počnemo da osvajamo trofeje, to je cilj.”

“Sve dok klub to bude radio, biću sretan ovdje. Uvijek sam govorio da treba da napredujemo, da budemo sve bolji”, dodao je engleski reprezentativac.

Tottenham nije osvojio trofej od sezone 2007/08, kada je trijumfovao u Liga kupu.

Transfer glasine: Još jedan velikan se uključio u borbu za Ozila, Wenger postaje bivši – klupu preuzima bivši kapiten kluba, Real želi dvojac iz Chelseaja

Španjolski mediji otkrivaju: Velikan u posljednjem trenutku ponudio 200 miliona eura kako bi Barceloni ‘oteo’ Coutinha, ali bezuspješno!

Poslije 22 kola u Premier ligi londonski tim je peti na tabeli sa 21 bodom zaostatka za vodećim Manchester Cityjem, a Kane smatra da je ekipi najbolja šansa za osvajanje trofeja ove sezone FA kup.

“Nekako moramo da osvojimo trofej, a to je natjecanje u kome ćemo to pokušati”, naveo je Kane.

[su_cashout]

Kane je Tottenham Hotspur debitovao 25. kolovoza 2011. godine na utakmici porotiv Heartsa u okviru Evropske lige. Prije nego što je postao standardan u prvom timu Tottenhama, Kane je neko vrijeme proveo na posudbama u League One igrajući za Leyton Orient, u Championshipu nastupajući za Millwall i Leicester City, kao i u Premier ligi igrajući za Norwich City.

Prvi gol za Tottenham je postigao 15. prosinca 2011. godine na utakmici protiv Shamrock Roversa. U sezona 2015/16. i 2016/17. je bio najbolji strijelac Premijer lige, a u kalendarskoj 2017. godini, postigao je najviše golova na svijetu, ukupno 54 u svim natjecanjima.

Tottenham će u subotu u Premier ligi igrati na gostovanju protiv devetoplasiranog Evertona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!