NaslovnicaVijestiN'Golo Kante prva želja engleskog velikana!

N’Golo Kante prva želja engleskog velikana!

Defanzivni vezni ekipe Leicestera i reprezentacije Francuske, N’Golo Kante, igra fantastičnu sezonu u dresu Lisica i izrastao je od potpunog anonimusa do jednog od najboljih igrača u engleskoj Premier ligi ove sezone.

N'Golo Kante prva želja engleskog velikana!

Kante je jednostavno pokretačka snaga tima Claudija Ranierija, od njega počinju svi napadi njegove ekipe, te je svojim sjajnim igrama privukao pažnju velikih evropskih klubova koji ga već na ljeto žele vidjeti u svojim redovima.

Prema pisanju britanskog lista The Sun, omaleni Francuz će biti prva ljetna meta Manchester Uniteda, pa će ekipi sa King Power stadiona biit vrlo teško da ga zadrže na kraju sezone. Povodom ovih špekulacija oglasio je i sam Kante.

“Boriću se u dresu Leicestera do kraja sezone, a šta će dalje biti, nikad se ne zna. U ovom trenutku sam u potpunosti fokusiran samo na Leicester. Moramo da održimo visok nivo do kraja sezone i osvojimo titulu. Glasine o mogućem prelasku u drugi klub me trenutno ne zanimaju”, izjavio je francuski reprezentativac.

[su_bet365_live_koeficijenti]

U timu sa Old Trafforda dosta škripi u sredini terena, koja je jedan od najlošijih dijelova tima, pa se Crveni đavoli žele osigurati i dovesti kvalitetno i dugoročno pojačanje, što svakako jeste sjajni Kante.

N’Golo Kantea mediji na Ostrvu nazivaju novim Makeleleom i sigurno je da bi bio odlično pojačanje za United. Kante je u Leicester stigao početkom ove sezone iz francuskog Caena za 8 miliona eura, ali sigurno da će, ukoliko dođe do pomenutog transfera, njegova cijena biti daleko veća.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!