NaslovnicaVijestiKAOS U UNITEDU: Mourinho se obrušio na igrače, Pogba ima "svoj" plan

KAOS U UNITEDU: Mourinho se obrušio na igrače, Pogba ima “svoj” plan

Nogometaši Manchester Uniteda u prijateljskoj utakmici protiv Liverpoola izgubili su rezultatom 1: 4 a trener Jose Mourinho, je nakon visokog poraza naprosto poludio.

Mourinho se obrušio

Nakon utakmice, portugalski strateg je najprije došao do Antonia Valencie, koji uopće nije igrao. Ekvadorac je napustio pripreme u SAD jer je imao problema s mišićima, pa su Crveni đavoli imali neke probleme u obrani.

“Antonio je došao na odmor, mislim da ste ga previše iskoristio. Kad se vratio, njegov oblik forme uopšte nije bio dobar”, rekao je Mourinho ljutito.

Zatim, je započeo komentarisati Anthony Martiala i jako se razočarao nad njim. „Dovio je djete, lijepo i zdravo dijete, hvala Bogu”, a zatim u mnogo ozbiljnim tonom dodao: „Ali bi trebao biti ovdje s nama, jer pred nama je duel sa Realom a onda i Bayernom i to je naš početak. Mogu se samo nadati da su dečki koji su na zasluženom odmor, brinu o sebi i da svi želi učiniti isto kao Marcus Rashford i Phil Jones, koji će se uskoro vratiti s dopusta i pomoći momcima, inače ćemo biti u nevolji na početku sezone.”

>> PREDRAG MIJATOVIĆ OTKRIO: Ovo je pravi razlog zbog kojeg je Ronaldo napustio Real!

I to nije sve. Informacije su javnosti pokazale da bi Paul Pogba mogao napustiti Old Trafford. U Juventusu žele dovesti Francuza natrag u Torino. Zato su iz Stare dame već kontaktirali agenta Minu Raiolu i saaopštili mu da žele kupiti njegov ugovor iz Uniteda.

[su_bet365_koeficijenti]

Juventus tako želi stovriti ubojiti tandem, Cristiano Ronaldo – Paul Pogba. S prodajom Miralema Pjanića, Gonzalo Higuaina, Daniele Caldare i Ruganija sakupit će oko 225 milijuna eura a osim toga, Pogba je već izrazio želju da što prije napusti Old Trafford, i vrlo je zainteresiran za povratak u Juventus. Sve to znači samo dodatne probleme Josea Mourinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!