NaslovnicaVijestiKapetan Barcelone priznao: "On će vjerojatno otići u Real Madrid"

Kapetan Barcelone priznao: “On će vjerojatno otići u Real Madrid”

Kapetan Barcelone Andres Iniesta priznao je da će PSG-ova zvijezda Neymar vjerojatno prije preću Real Madrid, nego se vratiti u katalonski klub.

Kapetan Barcelone priznao

Brazilska zvijezda je prošlog ljeta šokirao sa transferom iz Barcelone u glavni grad Francuske u iznosu od 222 milijuna eura, ali je zvijezda PSG-a već povezana sa povratkom u La Ligu.

Čini se da je Real Madrid zainteresiran za dovođenje 26-godišnjeg Brazilca, gdje UOL Esporte tvrdi da Neymar ima ponude na stolu od Real Madrida i PSG-a, koji mu nudi produljenej ugovora.

[su_watch_live_football]

Bivši igrač Barcelone je očito iskušenju da pređe na Bernabeu krajem sezone zbog lošeg odnosa sa predstavnicima PSG-a.

Sada je Iniesta potaknuo te špekulacije, priznajući da bi povratak Neymara na Nou Camp bio vrlo težak i da je skoro nemoguć.

“Bilo bi teško za njega da se vrati u bivši klub”, rekao je Iniesta za El Larguero.

“Više bi me iznenadilo da se vrati u Barcelonu, nego da se pridruži Real Madridu, ali morat ćemo da sačekamo i vidimo što će se dogoditi u budućnosti.”

[su_live_koeficijenti]

“Njegova budućnost nije nešto o čemu razmišljam, to nema veze sa poštovanjem, ali jednostavno ne razmišljam o tome.”

“Tko ga potpiše, dobit će jednog od najboljih igrača na svijetu, ali naša je momčad fantastična i zaista imamo neke sjajne igrače u timu.”

Iniesta je u Barceloni proveo svoju cijelu karijeru i do sada je odigrao nešto više od 700 utakmica za njih. Sa reprezentacijom je osvojio Europsko prvenstvo 2008, a 2010. godine i Svjetsko prvenstvo, na kom je postigao odlučujući gol u 27. minuti produžetka u finalnoj utakmici sa Nizozemskom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!