NaslovnicaVijestiKAPETAN REALA OTKRIVA: Evo koga su očajnički željeli dovesti na Santiago Bernabeu...

KAPETAN REALA OTKRIVA: Evo koga su očajnički željeli dovesti na Santiago Bernabeu ovog ljeta!

Kapetan Reala otkriva koga su Los Blancosi očajnički željeli dovesti na Santiago Bernabeu ovog ljeta. Kapetan Real Madrida Sergio Ramos je navodno doznao da je njegov klub želio potpisati Timo Wernera ovog ljeta za za oko 60 milijuna eura.

Kapetan Reala

RB Leipzigov napadač  je izgledao idealno rješenje dok je Real Madrid tražio da zamijeni Karima Benzemu, kao dio svog plana za obnovu napada nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus.

Don Balon tvrdi kako je Ramos čuo za ovaj plan, iako je Bayern Munchen također bio zainteresiran za obećavajućeg mladog internacionalca njemačke reprezentacije koji ih je trebao koštati oko 60 milijuna eura.

[su_bet365_100bonus]

Bilo je zamišljeno da ovo ljeto Real Madrid zamijeni Cristiana Ronalda, sa još jednim izvještajem iz Don Balona koje ih je povezivalo sa Wernerom, ali i sa igračima poput Cavanija i Mauro Icardija kao opcije u napadu, dok je i velika pažnja bila usmjerena ka Edenu Hazardu, međutim ništa se nije dogodilo, barem ne ovog ljeta.

U svakom slučaju, zaisgurno će biti surrealno gledati Real Madrid bez Ronalda u ovoj sezoni na Bernabeu, dok će se igrači također morati naviknuti na život pod novim menadžerom kad je Julen Lopetegui došao kako bi zamijenio neizmjerno uspješnog Zinedine Zidanea i do sada su to dobro podnijeli.

[su_bet365_koeficijenti]

Werner je impresionirao u Bundesligi sa 42 gola u posljednje dvije sezone na svim natjecanjima. Da li će Werner možda doći na zimskom prijelaznom roku ako se Mariano Diaz koji je stigao iz Lyona ne pokaže kao dobra zamjena za Benzemu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!