NaslovnicaVijestiKarim Benzema na stolu ima ponude tri velikana, a jedna je zaista...

Karim Benzema na stolu ima ponude tri velikana, a jedna je zaista nevjerovatna!

U Real Madridu nikada nije dosadno. Navijači su ubeđeni da je njihov klub najbolji na svijetu, ali nedavno su i oni izgubili strpljenje prije svega nad jednim nogometašem. Sve su manje impresionirani partijama i zalaganjem svog dugogodišnjeg člana Karim Benzeme, te tako zahtijevaju njegov odlazak iz kluba.

Karim Benzema na stolu ima ponude

Iz tog razloga, mnogi navijači žele da se klub što prije riješi Francuza čiji ugovor ističe 2021. godine. Greške, slaba forma i povrede su stvari koje kod Benzeme smatraju velikim minusom. Vjerovatno će među navijačima Reala vladati veliko oduševljenje nakon što saznaju vijest da za Benzemom vlada veliko interesovanje.  Čak i Benzemi vjerovatno neće smetati ako napusti španjolsku prijestonicu.

>> U Real Madridu izgubili strpljenje: U Madrid stiže zamjena za Ronalda i to kakva zamjena!

Veliko interesovanje za Benzemom navodno vlada iz tri kluba, koji također mogu zadovoljiti uslovima kako Reala tako i Benzeme. Takođe bi uskoro trebali i da pošalju zvaničnu ponudu klubu. Već neko vrijeme je poznato da ga u svojim redovima žele vidjeti u Arsenalu i PSG-u, a sada se u igru uključio i treći klub.

Treći klub čak predstavlja veliko iznenađenje, jer je riječ o Manchester Cityu, klub koji u prošlosti nikada nije dovođen u vezu sa Benzemom. Pep Guardiola je svjestan da će vjerovatno ostati bez Sergie Agüera, od koga se očekuje da napusti Englesku tokom ljeta. On će stoga morati pronaći zamjenu za njega a ovaj Katalonac je upravo u Benzemi vidio igrača koji može zadovoljiti njegovim kriterijima.

[su_cashout]

Bilo kako bilo, bit će zanimljivo pratti daljnji razvoj situacije a posebno će zanimljivo biti vidjeti saradnju Benzeme i Guardiole koji su godinama bili ljuti protivnici u La ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!