NaslovnicaVijestiKarim Benzema potvrdio da odlazi u Manchester United?

Karim Benzema potvrdio da odlazi u Manchester United?

Napadač Real Madrida Karim Benzema je možda nagovijestio svoj potencijalni transfer u Manchester United zanimljivom objavom na Instagramu.

Karim Benzema potvrdio da odlazi u Manchester United

Francuz je objavio fotografiju na toj društvenoj mreži sa svojom kćerkom, Meliom, ali na fotografiji je također jedan detalj koji su njegovi fanovi odmah primjetili. U gornjem desnom uglu fotografije jasno se vidi grb Manchester Uniteda, što je pokrenulo brojne špekulacije o njegovom mogućem dolasku na Old Trafford.

benzema-insta

Nije jasno da li je u pitanju dres i da li se slučajno on našao u kadru u kojem 28-godišnjak grli svoju kćerku.

Uzevši u obzir tvrdnje da će bivši trener Real Madrida Jose Mourinho po svemu sudeći preuzeti klupu Manchester Uniteda na kraju sezone, ovaj transfer izgleda veoma moguć.

U opisu objave stoji samo slovo “M” zajedno sa simbolom srca, a navijačima nije jasno da li se to odnosi na ljubav prema potencijalno novom klubu ili prema njegovoj kćerki.

Benzema je postigao 24 gola ove sezone u La Ligi u samo 27 odigranih utakmica, te još na to dodao i četiri gola u osam nastupa u Ligi prvaka, u kojoj je njegov tim stigao do finala gdje će igrati protiv velikog gradskog rivala Atletico Madrida sljedećeg tjedna.

On je u klub iz španjolske prijestolnice stigao iz Lyona 2009. godine i od tada je odigrao preko 300 utakmica za klub u svim takmičenjima i pritom postigao čak 161 pogodak.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!