NaslovnicaVijestiKarim Benzema se ponovo povrijedio

Karim Benzema se ponovo povrijedio

Iz Real Madrida je potvrđeno da je Karim Benzema pretrpio novu povredu i da će izostati sa terena par tjedana, te tako propustiti najmanje tri njihove naredne utakmice.

Football - Real Madrid v Barcelona - Liga BBVA - Santiago Bernabeu - 21/11/15 Real Madrid's Karim Benzema  Reuters / Stringer Livepic
Football – Real Madrid v Barcelona – Liga BBVA – Santiago Bernabeu – 21/11/15
Real Madrid’s Karim Benzema
Reuters / Stringer
Livepic

Benzema izašao iz igre na poluvremenu subotnjeg derbija protiv Atletica, a zamijenio ga je veliki talent Borja Mayoral. Francuski reprezentativac se tek bio oporavio od problema sa kukom koje je imao od ranije.

28-godišnjak zbog te prethodne povrede nije igrao protiv Malage, kada je njegov tim remizirao 1-1 i tako ispustio veoma važne bodove koji bi im pomogli u borbi za titulu. Ova povreda će ga udaljiti sa terena još na neko vrijeme, pa će tako propustiti utakmice protiv Levantea i Celte Vigo u ligi, kao i uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv rimske “vučice”.

U službenom priopćenju na stranici madridskog kluba stoji: “Nakon testova u klinici Sanitas La Moraleja igraču Karimu Benzemi je dijagnozirana povreda mišića na desnoj tetivi koljena.”

Benzema je postigao 23 gola u svim takmičenjima za klub iz španjolske prijestolnice ove sezone, ali od toga je postigao samo jedan u posljednje četiri utakmice za Los Blancose.

Napadač se ovom povredom pridružio Garethu Baleu na listi povrijeđenih igrača, iako bi se Velšanin uskoro trebao vratiti na teren nakon što je počeo trenirati individualno 25. veljače.

Madriđani su se ove sezone dosta mučili sa povredama, te su rijetko kad imali sve igrače na raspolaganju.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!