NaslovnicaVijestiKarim Benzema tvrdi da jedan igrač PSG-a ima razinu talenta kao Lionel...

Karim Benzema tvrdi da jedan igrač PSG-a ima razinu talenta kao Lionel Messi

Karim Benzema je u glumio u novom dokumentarcu o svom životu u emisiji Canal Plusa u nedelju navečer.

Karim Benzema tvrdi

Napadač Real Madrida nije igrao za Francusku još od utakmice sa Armenijom, gdje je sa dva gola pomogao svojoj reprezentaciji da pobijedi sa 4-0 u listopadu 2015. godine.

Benzema očajnički želi dobiti priliku prije Svjetskog prvenstva 2018. godine i nada se da će francuski navijači staviti pritisak na Deschampsa da ga pozove u momčad.

29-godišnjak je ove sezone uspio postići samo jedan gol u Primeri i zasigurno će morati da poboljša svoju formu ukoliko želi da se Deschamps predomisli.

“To mi ne smeta (rasprave o Benzemi),” rekao je francuski izbornik prošlog tjedna.

“To je dio medijskog krajolika, slobodni ste učiniti što želite, kad god to želite, a to nije nešto što će promijeniti moje mišljenje ili moje ideje o francuskom timu.”

[su_bonus]

Mnogi smatraju legendu Barcelone Lionel Messija kao najvećeg nogometaša svih vremena.

30-godišnja zvijezda Argentine je svoju sezonu 2017/18 započela u blistavoj formi i samostalno je rezervirao mjesto svoje zemlje na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine.

Messi je igrač u klubu koji je najveći rival Real Madrida, ali Benzema očito cijeni brilijantnost ovog igrača.

Općo je prihvaćeno da se samo nekoliko profesionalnih nogometaša rodilo sa nešto sličnom talentu kojeg ima Messi.

Benzema je iznenadno imenovao igrača PSG-a kao jednog za kojeg vjeruje da ima istu razinu talenta kao i legendarni Messi.

“Ben Arfa ima talenat na razini Messija”, rekao je Benzema.

[su_watch_live_football]

“Ne zavaravam se, boli me kada vidim njegovu trenutnu situaciju u PSG-u.”

30-godišnji bivši igrač Newcastlea i Nicea je zamrznut u PSG-u i nije igrao natjecateljsku utakmicu od travnja.

U ljeto 2004. godine Ben Arfa i Benzema su bili dio Francuske U17, koja je pobijedila svoje španjolske kolege (među kojima je bio Cesc Fabregas i Gerard Pique) u finalu Europskog prvenstva U17.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!