NaslovnicaVijestiIvo Karlović donio bogatstvo kladioničaru!

Ivo Karlović donio bogatstvo kladioničaru!

U dramatičnom meču prvog kola premijernog teniskog Grand Slam turnira u sezoni, Australian Opena, Ivo Karlović savladao je Argentinca Horacija Zeballosa rezultatom 3:2 u setovima ( 6:7, 3:6, 7:5, 6:2, 22:20), donijevši svojim trijumfom srećnom kladioničaru pravo bogatstvo!

bogatstvo

U uzbudljivom okršaju koji je trajao čak 5 sati i 14 minuta, po čemu je drugi najduži meč na Australian Openu, te meč sa najvećim brojem gemova u povijesti ovog Grand Slama. U ovom maratonskom duelu, u kojem je “Div sa Šalate” ispalio čak 75 as udaraca, izašao je kao pobjednik nakon čak 42 odigrana gema u odlučujućem setu, u kojem je viđen samo jedan break, koji je donio pobjedu hrvatskom tenisaču.

“Koliko, 75 aseva? Bezveze, premalo je to. Trebao sam ih još više opaliti”, rekao je Karlović.

“Krenuo sam jako loše, bilo mi je užasno vruće. No, nekako sam počeo dolaziti k sebi. Ni ne znam koliko smo tih gemova odigrali… Ma, osjećam se kao da sam cijeli turnir odigrao u ovom jednom danu. Ovo je ludnica.”

“Kad smo počeli igrati bilo je poslijepodne. Onda je došla večer. Pa je pala noć, a mi smo još bili na terenu. Bio je ovo nevjerojatan dan, presretan sam što sam pobijedio. Ovo ću zauvijek pamtiti”, izjavio je Karlović nakon velike pobjede.

21. tenisač svijeta u drugom kolu će igrati protiv Australca Andrewa Witthingtona.

Hrvatski tenisač bio je na pragu poraza nakon vođstva Zeballosa od 0:2 u setovima, a možemo samo zamisliti kako se u tim trenucima osjećao ovaj anonimni kladioničar, koji je uplatio 15 tisuća dolara na tiket, a čekao je pobjedu Karlovića za dobitak od nevjerojatnih 86.850 dolara!

Pored samog Karlovića, ovaj čovjek je vjerovatno bio najsrećniji nakon prave drame i preokreta u Melbourne Parku, pošto mu je gorostasni tenisač donio pravo bogatstvo. Svaka čast na hrabrosti i izboru tipova!

A evo kako i vi možete zaraditi klađenjem na Australian Open, i uvećati svoje dobitke za čak 50%!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!