NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jose Mourinho imenovao iznenađujuće timove za prva četiri mjesta u Premier...

(VIDEO) Jose Mourinho imenovao iznenađujuće timove za prva četiri mjesta u Premier ligi!

Kao što je uvijek slučaj sa Jose Mourinhom, on nam daje svoj uviđaj na tabelu i trenutnu utrku za prva četiri mjesta i ispod u videu možete to i pogledati.

Jose Mourinho imenovao

U prošlosti smo vidjeli kako rado govori o svom vlastitom timu kao timu koji se bori za titulu kada su u poziciji da se bore, tako da je hvaljenje nekih manjih timova vjerojatno pokušaj pritiska na njih.

Kako sada stvari stoje, Wolves i Sheffield United su spremni izboriti se za mjesto u četiri najbolje ekipe, a Mourinho je izjavio da se ti klubovi apsolutno bore za mjesto u Ligi prvaka.

Ovdje je vjerojatno nejgov plan izvršiti pritisak na njih u nadi da će oni pasti u formi, ali bit će fascinantno vidjeti da li će biti još uvijek blizu tih mjesta i na kraju sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!