NaslovnicaVijestiKATASTROFA ZA EVERTON: Suočavaju se sa oduzimanjem bodova u Premier ligi, a...

KATASTROFA ZA EVERTON: Suočavaju se sa oduzimanjem bodova u Premier ligi, a evo i zbog čega!

Katastrofa za Everton. Suočavaju se sa oduzimanjem bodova u Premier ligi, a evo i zbog čega! Everton je započeo sa sezonom prilično dobro. Nakon zabrinjavajuće pred sezone, momčad Marco Silve je neporažena u prva četiri kola u Premier ligi.

KATASTROFA ZA EVERTON

Osigurali su tri boda u pobjedi protiv Southamptona, dok su također remizirali protiv Wolvesa, Bournemoutha i Huddersfielda.

Njihov start bez poraza znači da se trenutno nalaze na sedmoj poziciji nakon što su prikupili šest bodova.

Međutim, njihova sezone ubrzo bi mogla postati vrlo loša.

Prema Telegraphu, Everton bi mogao biti jedan od onih klubova kojima će se odbiti bodovi ove sezone – i to se okreće oko potrage za Silvom 2017. godine.

Nakon što su otpustili Ronalda Koemana na početku 2017/18 sezone, Everton je doveo Silvu, koji je bio menadžer Watforda u to vrijeme, njihov izbor broj jedan.

No, Watford misli da je Everton otišao predaleko u svojoj potrazi za potpisom Silve. Odbacili su pristup od 12 milijuna funti od Everton, jer su željeli da ostane.

Watford je tada imao loše rezultate, a Silva je ostvario samo jednu pobjedu u sljedećih 11 utakmica nakon pristupa Evertona.

Zbog toga je otpušten u siječnju ove godine.

I sada je pokrenuta istraga od strane Premier lige zbog navodnog ‘namjernog’ lošeg igranja Silve dok je bio menadžer Watforda.

Watford tvrdi da žele da se Everton kazni i vjeruju da je interes za Silvu odstranio njihovu sezonu i doveo do borbe protiv ispadanja.

Izvješće dalje navodi da je početni sastanak održan u travnju, sa Watfordom koji je bio uvjeren da Everton neće krenuti po Silvu na ljeto.

Međutim, on je zamijenio Sam Allardycea kao menadžer tek nekoliko mjeseci kasnije.

Telegraph zaključuje da će, ako se Everton proglasi krivim, najvjerojatniji scenarij biti plaćanje naknade Watfordu, dok odbijanje bodova također ostaje kao moguće.

Odbijanje bodova bilo kojeg iznosa bi bio katastrofa za Everton.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!