NaslovnicaVijesti"Kažu mi da pravim budalu od Tottija, a ja ne znam šta...

“Kažu mi da pravim budalu od Tottija, a ja ne znam šta da radim”

Trener Rome, Luciano Spalletti, izrazio je nezadovoljstvo zbog situacije sa legendom kluba Tottijem, jer mu zamjeraju kako “pravi budalu od njega”.

budalu

Nedavno je Francesco Totti rastužio navijače Rome kada je priopćio da će poslije 25 godina u klubu “okačiti kopačke o klin”. “Princ Rima” u rujnu puni 41 godinu, a upravo je to jedan od razloga što mu trener Luciano Spalletti ne ukazuje toliko šansi.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Ove sezone je upisao svega 15 utakmica u Seriji A, jednom kao starter, dva puta na poluvremenu, a u preostalih 12 je ulazio u igru ​​u posljednjih dvadesetak minuta igre.

Upravo je to ono što talijanski novinari najviše zamjeraju Spallettiju.

“Da mogu vratiti vrijeme ne bih preuzeo Romu. Kada ubacim Tottija u posljednjih pet-šest minuta meča onda mi kažete da pravim budalu od njega i da ne poštujem legendu”,  ljut je bio Spalletti poslije pobjede nad Milanom koju je Totti odgledao s klupe.

Snimak razgovora: Ovako se u Premijer ligi BIH namještaju utakmice

NEVJEROJATNO: Pogodili smo sve ponuđene tipove za vikend

Jose Mourinho u svom stilu komentarisao poraz Uniteda od Arsenala

TRANSFER GLASINE: Romin duo u Chelseaju, Mangala u Madridu, Bale u Minhenu

Talijanski stručnjak naglašava da je njegov glavni zadatak uspjeh momčadi i druga pozicija na tablici koja bi ih odvela izravno u Ligu prvaka, a ne obraćanje pažnje na osjećaje drugih.

“Kada sam došao ovdje rekao sam da nije na meni da se brinem o Tottijevoj zaostavštini, već da vodim računa o njemu kao nogometašu. Prošle sezone je iskoristio većinu svojih prilika i završio sezonu kako treba. Sada ne znam što da radim, jer činim sve da bismo ostali drugi na tablici.”

Na kraju je imao i jasnu poruku za predstavnike medija koji stalno povlače tu temu na konferencijama.

“Bit ću oprezniji sljedeći put. Evo, najbolje da surađujemo svi zajedno, da glasamo pa tko dobije najviše glasova neka igra”, u sarkastičnom tonu je zaključio Spalletti.

Tri kola prije kraja Roma ima bod više od Napolija, sedam manje od Juventusa i upravo sa “Starom damom” igra u sljedećem kolu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!