NaslovnicaVijestiKevin De Bruyne objasnio razliku između njega i Mohamed Salaha

Kevin De Bruyne objasnio razliku između njega i Mohamed Salaha

Manchester Cityjev Kevin De Bruyne i Liverpoolov Mohamed Salah se bore za ovogodišnju nagradu za igrača godine u Premier ligi. Poznato je već neko vrijeme da je Pep Guardiolina nevjerojatna ekipa već osvojila ligu i sada se fokus okrenuo na pojedinačne nagrade.

Kevin De Bruyne objasnio

Salah, koji ima 25 godina, bio je veličanstven u svojoj debitantskoj sezoni u Liverpoolu i već je postigao 29 ligaških golova i devet asistencija.

U međuvremenu, De Bruyne – koji je favorit za osvajanje nagrade – ne može se natjecati sa Salahovim statistikama sa sedam golova i 15 asistencija.

Zvijezda Manchester Cityja vjeruje da on zaslužuje da osvoji ovu nagradu.

“Pa, ako je dobijem, bilo bi to lijepo za ekipu i za mene. Na jedan način vjerujem da to zaslužujem, jer sam bio vrlo dosljedan u svojoj fromi”, rekao je De Bruyne, piše Telegraph.

[su_no1forfootball]

“Vrlo sam sretan sa sobom, jako sam zadovoljan kako sam igrao, nisam očekivao da ću biti dobar u ovoj sezoni, moram biti iskren.”

“Mislim da ne postoji utakmica u kojoj je moj standard pao, tako da sam bio vrlo konstantan i jako sam sretan sa svojom formom. Kako bi održao razinu količine utakmica koje sam igrao, količinu minuta, vrlo sam zadovoljan sa tim.”

“Svatko ima svoje mišljenje”, nastavio je De Bruyne. “Ovisi o tome što ljudi traže u igraču. Salah ima izvanredan uspjeh u igri i igra jako dobro kao napadač. Ove sezone je bio nevjerojatan.”

[su_watch_live_football]

“Usporediti nas, ne znam. Kako ćemo se porediti sa statistikom? To je sasvim drugačije, igrao sam protiv Evertona kao obrambeni veznjak, kako me možete usporediti sa krilnim napadačem? Nemam pojma.”

“Bio je izvanredan, njegov rekord govori sam za sebe. To je samo način na koji to ide. Srećom, ja to ne moram raditi.”

De Bruyne je u pravu – dvojica veznih igrača koji igraju na potpuno drugačijim pozicijama, pa ih je nevjerojatno teško usporediti.

Koji od bivših igrača Chelseaja će osvojiti nagradu za igrača godine u Premier ligi?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!