NaslovnicaVijestiKevin De Bruyne otkrio šta je Guardiola zabranio njemu i suigračima na...

Kevin De Bruyne otkrio šta je Guardiola zabranio njemu i suigračima na treninzima

Zvijezda Manchester Cityja Kevin De Bruyne otkrio je kako je Pep Guardiola zabranio njemu i njegovim suigračima da se ‘glupiraju’ na treninzima i pokušavaju razne poteze, kao što je dodavanje lopte petom i slično.

De Bruyne otkrio šta je Guardiola zabranio na treninzima

‘Građani’ su sjajno krenuli u novu sezonu, u kojoj su još uvijek neporaženi. Vodeći su u Premier ligi, kao i u svojoj grupi u Ligi prvaka, gdje su obezbijedili nokaut fazu.

U intervjuu za Sky Sports, De Bruyne je otkrio da Guardiola ima sasvim poseban, jako disciplinovan pristup treninzima.

[su_premierleague]

“Nije nam dozvoljeno da dodajemo loptu petom ili nešto slično. Dozvoljena su samo normalna dodavanja, te on traži od igrača iz sredine da trče, da se kreću. To je nešto za što on smatra da je ključna stvar u našoj igri.”

Manchester City je sredinom ovog tjedna savladao Napoli u gostima visokim rezultatom 4-2, te tako obezbijedio učešće u nokaut fazi Lige prvaka dva kola prije kraja grupne faze.

‘Građani’ će sutra na Etihad stadionu dočekati Arsenal, a očekivanja su velika s obzirom da su već ove sezone pobijedili Liverpool i Chelsea.

[su_bet365_100_bonus]


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!