NaslovnicaVijestiKevin De Bruyne otkrio što je Guardiola zabranio svojim igračima da rade...

Kevin De Bruyne otkrio što je Guardiola zabranio svojim igračima da rade na treningu

Chelseajevim navijačima mora da je krivo nakon što Kevin De Bruyne kažnjava obrane sa svojim savršenim pasovim svaki tjedan.

Kevin De Bruyne otkrio

Belgijski igrač bio je najbolji igrač Premier lige u prvih 10 utakmica ove sezone, gdje je skupio već šest asistencija u tim utakmicama za Manchester City.

Gledati ga kako igra je zaista divno. De Bruyneov uspon možemo prepisati radu njegovog menadžera, Pep Guardiola, koji je i Raheem Sterlinga također pretvorio u dosljednog strijelca.

[su_no1forfootball]

Govoreći za Sky Sports, De Bruyne se zahvalio Guardioli na pružanju ‘savršene’ platforme za njega i Manchester City.

“Otkako je Pep došao u klub, on gaji stil nogometa koji volim igrati, pa mi to olakšava posao”, rekao je De Bruyne.

“Ovdje mi se sviđa, savršeno okruženje i od kada sam došao ovdje, mnogo je povjerenja dato u mene. Sviđa mi se projekat koji pokušašvaju izgraditi od trenutka kada sam došao ovdje.”

“Bila je to starija momčad kada sam stigao, napravili su mnogo transfera, puno mladih igrača, grade budućnost kluba…Ovdje sam jako sretan i vidim se ovdje još dugo vremena.”

[su_premierleague]

Ta će posljednja rečenica doći kao udarac za PSG, koji je želio dovesti 25-godišnjaka.

U svom razgovoru za Sky Sports, De Bruyne je također ušao u detalje o Guardiolinim treninzima.

De Bruyne je priznao da je Guardiola zabranio svojim igračima da dodaju lopte sa potpeticom, jer želi jednostavna dodavanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!